VW T-Roc R 2019: Σε νέες, σπορ συχνότητες

Η Γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα, υπό την μορφή σκίτσου, το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής, της κορυφαίας έκδοσης του T-Roc η οποία θα υιοθετήσει τα διακριτικά R και ό,τι αυτά συνεπάγονται για τις επιδόσεις και τον σπορ προσανατολισμό του.

Έχοντας ήδη επιβεβαιώσει την εξέλιξη της κορυφαίας έκδοσης του Τ-Roc με τα διακριτικά R, δημοσιοποιώντας στιγμιότυπα από τη διαδικασία δοκιμών της υψηλών επιδόσεων έκδοσης, η VW επανέρχεται, αποκαλύπτοντας το πρώτο σκίτσο του πανίσχυρου SUV το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Αν και υπό την μορφή σκίτσου, η νέα εμφάνιση του T-Roc R, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι, κατά τις συνήθειες των Γερμανών, η νέα σπορ έκδοση θα υιοθετήσει ένα αιχμηρό bodykit, το οποίο συνδυάζεται με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και διογκωμένους θόλους οι οποίοι ενδέχεται να κρύβουν και μεγαλύτερα μετατρόχια.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η διαφορετική γεωμετρία της ανάρτησης η οποία αναμένεται να μειώσει την απόσταση από το έδαφος του, ενώ την εικόνα θα συμπληρώσει η χαρακτηριστική τετραπλή απόληξη της εξάτμισης των R εκδόσεων.

Φυσικά όλα τα παραπάνω θα αναλάβουν να σηματοδοτήσουν την γενναιόδωρη ισχύ της έκδοσης η οποία αναμένεται να προέλθει από το γνωστό δίλιτρο κινητήρα βενζίνης που εφοδιάζει και το Golf R και η οποία και στην, περίπτωση του T-Roc R αναμένεται να διατηρήσει το «status» των 310 ίππων.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται de facto με σύστημα τετρακίνησης ενώ η πιθανότερη εκδοχή ως προς το κιβώτιο είναι το T-Roc R να διατεθεί αποκλειστικά με το επτά σχέσεων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook