Εντυπωσιακή πρεμιέρα της Audi στον κόσμο του animation

Η Audi δημιούργησε το πρώτο της ψηφιακό πρωτότυπο τετράτροχο για τις ανάγκες ενός animation με τίτλο «Spies in Disguise» με θεαματικά αποτελέσματα.

Η μεγάλη οθόνη είναι δεδομένο ότι παρέχει πολλές ελευθερίες όταν πρόκειται για αυτοκίνητα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για animation, ένα είδος το οποίο δείχνει να έδωσε φτερά στην φαντασία των σχεδιαστών της Audi που συμμετέχει με ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό πρωτότυπο τετράτροχο στο animation «Spies in Disguise».

To RSQ E-Tron, όπως ονομάζεται, τίθεται στην υπηρεσία του Lance Sterling, έναν χαρακτήρα στον οποίο δανείζει την φωνή και το παρουσιαστικό του ο Will Smith, είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και δανείζεται στοιχεία τόσο από το R8 όσο και από το εξωτικό Audi PB18 E-Tron Concept με το αποτέλεσμα να δικαιώνει με το παραπάνω την δεδομένη ελευθερία της τέχνης του animation.

Σε ό,τι αφορά ορισμένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το διθέσιο RSQ E-Tron, αντικαθιστά τους παραδοσιακούς καθρέφτες με κάμερες, διαθέτει ολογραμματικό ταχύμετρο και μια πληθώρα οθονών να δίνουν το στίγμα του μέλλοντος στο εσωτερικό του.

Αν και πλήρως αυτόνομο, πιστό στην φύση του ως sportscar διαθέτει επιλογέα ταχυτήτων και τιμόνι το οποίο ωστόσο μπορεί να καταδυθεί στο εσωτερικό του ταμπλό.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι το Spies in Disguise αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες από το επόμενο φθινόπωρο, όσοι ωστόσο θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από το ψηφιακό δημιούργημα της Audi “in flesh” αλλά και το χαριτωμένο animation ενός super κατασκόπου που για λόγους κάλυψης καταλήγει … περιστέρι μπορούν να δουν το παρακάτω trailer: