Είναι ασφαλισμένο το όχημα σας;

Είναι ασφαλισμένο το όχημα σας; Δείτε πως μπορείτε να ελέγξτε εύκολα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας…

Μία ηλεκτρονική εφαρμογή διεθέτει σε λειτουργία το Επικουρικό Κεφάλαιο για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να βλέπουν και να επιβεβαιώνουν που είναι ασφαλισμένοι.

Κάνοντας ένα κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx, οι ασφαλισμένοι αξιοποιούν την παροχή του Επικουρικού Κεφαλαίου και εισάγοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ τους μπορούν να ελέγξουν αν το όχημά τους είναι καταχωρημένο στη βάση δεδομένων του Κέντρου ΠληροφοριώνΑπό την ίδια πηγή αντλεί και η τροχαία πληροφορίες.

Στη συνέχεια επιλέγοντας στο πεδίο «αναζήτηση» εμφανίζονται τα εξής στοιχεία:

  1. Σε ποια εταιρεία είναι ασφαλισμένο το όχημα
  2. Μέχρι ποια ημερομηνία ισχύει η ασφαλιστική του κάλυψη

Στόχος είναι μέσα από την εφαρμογή αυτή να μπορούν οι ασφαλισμένοι να ελέγχουν τα συμβόλαια τους ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο των πλαστών συμβολαίων στην αγορά και των ανασφάλιστων οχημάτων.

Σε περίπτωση που το όχημά σας εμφανίζεται σαν ανασφάλιστο επικοινωνήστε με τον ασφαλιστή σας και την ασφαλιστική σας εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι η ύπαρξη του ασφαλιστήριου συμβολαίου που φέρει μοναδικό αριθμό είναι η μοναδική βεβαίωση ότι είστε ασφαλισμένοι!!!

Η γνώση οδηγεί στη σωστή ασφάλιση

Η επιλογή ασφαλιστηρίου συμβολαίου και ασφαλιστικής εταιρείας απαιτεί τη συμβολή εξειδικευμένου επαγγελματία, που μπορεί να προτείνει στον πολίτη τα προγράμματα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook