Sex και αυτοκίνητο. Μαζί ή χώρια;

Sex και αυτοκίνητο. Μαζί ή χώρια; Δοκιμάσαμε χιλιάδες αυτοκίνητα και αρκετές συντρόφους για να μην έρθετε ποτέ σε δύσκολη θέση εσείς!

Sex και αυτοκίνητο. Μαζί ή χώρια; Δοκιμάσαμε χιλιάδες αυτοκίνητα και αρκετές συντρόφους για να μην έρθετε ποτέ σε δύσκολη θέση εσείς!

Σε όλους μας έχει συμβεί στη ζωή μας να βρεθούμε με το έτερον ήμισυ σε ένα αυτοκίνητο μέσα στην ερημιά και… να ανάψουν τα αίματα.

Sex in the car or not?Πολλές φορές το αποτέλεσμα όμως κατάντησε κουραστικό και άβολο, άλλες φορές άκρως πετυχημένο! Ποια αυτοκίνητα όμως ενδείκνυνται για αυτή τη χρήση και ποια όχι;

Στα πλαίσια της “σκληρής δημοσιογραφικής μας έρευνας” δοκιμάσαμε χιλιάδες αυτοκίνητα και αρκετές συντρόφους για να μην έρθετε ποτέ σε δύσκολη θέση εσείς! Διαβάστε με προσοχή το αποτέλεσμα της σκληρής έρευνας για να μη βρεθείτε απροετοίμαστοι στην πιο κρίσιμη στιγμή..

Top Five των ιδανικών αυτοκινήτων για sex:

5Hyundai Atos

Χωράει παντού, με μεγάλο εσωτερικό ύψος και τα καθίσματα του πέφτουν μέχρι πίσω. Προσοχή στο μακρύ λεβιέ ταχυτήτων για να μην έχετε κανένα ατύχημα! Ενδείκνυται με φιμέ τζάμια γιατί έχει μεγάλη ορατότητα και σίγουρα δεν θέλετε να βάλετε περίεργους στην παρέα σας…

4Fiat Doblo

Μεγάλοι χώροι με αρκετή πρακτικότητα. Μην αφήσετε ανοιχτό το ηχοσύστημα κατά τη διάρκεια της πράξης γιατί τα ηλεκτρολογικά του δεν είναι και ότι καλύτερο και μπορεί να μείνετε από μπαταρία.

3Ford Galaxy

Χαώδεις χώροι, με πολυτέλεια στο εσωτερικό και επιδόσεις που βολεύουν αν χρειαστεί να κάνετε το οτιδήποτε στο «άψε-σβήσε» . Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε το παιδικό κάθισμα από πίσω γιατί θα ψάχνεστε μετά.

2Toyota LandCruiser

Χώροι και πολυτέλεια σε μεγάλο βαθμό, με το πλεονέκτημα πως μπορείτε να πάτε και σε χωραφάκια άνετα χωρίς να έχετε το φόβο να κολλήσετε πουθενά. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε την «αργή τετρακίνηση» και μείνετε στις λάσπες.

1Mercedes Viano Fun

ο απόλυτο όχημα για τις καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Η ίδια η Mercedes αναφέρει πως υπάρχει η δυνατότητα τα καθίσματα να δημιουργήσουν τέσσερα κρεβάτια στην περίπτωση που αγοράσετε την έκδοση με το προαιρετικό κρεβάτι οροφής. Η συγκεκριμένη έκδοση ανοίγει όλη την οροφή προς τα πάνω και μπορείτε να δοκιμάσετε όλο το Kama sutra! Υπάρχει προαιρετικά τετρακίνηση για το ενδεχόμενο της εκτός δρόμου συνεύρεσης, ενώ τα τέσσερα κρεβάτια δε σας περιορίζουν στο να συνευρεθείτε μόνο εσείς και οι σύντροφός σας!

 

Top Five των ακατάλληλων αυτοκινήτων για sex:

5Autobianchi a112

Κατ’ αρχάς το χει πει και ο Τουρνάς. Μικροί χώροι, μακρύς λεβιές ταχυτήτων και μεγάλη πιθανότητα να μείνετε στις ερημιές λόγω μηχανολογικων και ηλεκτρικών προβλημάτων!

4Mazda MX5 Miata

Επειδή είναι cabrio δε σημαίνει πως έχει και χώρο για συνεύρεση ακόμα και όρθιοι. Μεγάλη κονσόλα και αρκετά στενάχωρο. Ιδανικό μόνο όταν θελήσετε να «ρίξετε» τη γκόμενα με αυτό αλλά μέχρι εκεί. Τη συνέχεια σε άλλο μέρος, αλλιώς θα τη χάσετε.

3Hummer H1

Ξεγελάει με το μέγεθος και τις εκτός δρόμου ικανότητες. Ενώ νομίζετε πως θα πάτε στα βουνά να βγάλετε τα μάτια σας μέσα στους τεράστιους χώρους, σας ενημερώνω πως η κεντρική κονσόλα που υπάρχει ανάμεσα στα καθίσματα φτάνει το 1μ. φάρδος! Αν θέλετε υποχρεωτικά sex μέσα σε αυτό θα αρκεστείτε στο cyber sex!

2Plymouth prowler

Παρόμοια προβλήματα με το MX5 σε συνδυασμό με του Η1 όμως! Στενό, μηδαμινοί χώροι και τεράστια κονσόλα στη μέση. Άσε που δεν είναι και το πιο διακριτικό αυτοκίνητο για τέτοιες δουλειές!

1Porsche 962

Μηδέν χώροι, τιμόνι που σε εμποδίζει ακόμα και να βγεις από το αυτοκίνητο και χαμηλός ουρανός. Βέβαια, αν έχεις τόσα λεφτά να αγοράσεις αυτό το όχημα, δώσε βρε τσιφούτη κάνα φράγκο για ξενοδοχείο!

Και τώρα που βρήκαμε πιο αυτοκίνητο θα μας χρησιμεύσει ας δούμε τι έχουν να πουν οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι αναφορικά με το πως, διαθέτουν το know how οπότε δείτε το βίντεο που ακολουθεί και εφαρμόστε μερικές από τις χρήσιμες συμβουλές…

Τέλος, αν ενδιαφέρεστε να μάθετε και τα αποτελέσματα της σκληρής μας έρευνας για τις γυναίκες κασκαντέρ που χρησιμοποιήθηκαν, εκεί λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω διότι το αντικείμενο μας είναι αποκλειστικά το αυτοκίνητο, οπότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο άλλο site..

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook