Τι παθαίνει ένα αυτοκίνητο όταν πέφτει σε λακκούβες;

Αν έχετε απορία για το τι παθαίνει το αυτοκίνητο σας όταν πέφτει σε λακκούβες… τότε η Mercedes έχει την απάντηση σε ένα βίντεο!!! Εντάξει… είναι δυνατόν να βγείτε σε ελληνικό δρόμο για βόλτα με το αυτοκίνητο και να μην συναντήσετε μια λακκούβα; Μόνο μία; Αποκλείεται!!! Δεν θα συναντήσουμε μόνο μια, θα συναντήσουμε πολλές, βασικά πάρα […]

Αν έχετε απορία για το τι παθαίνει το αυτοκίνητο σας όταν πέφτει σε λακκούβες… τότε η Mercedes έχει την απάντηση σε ένα βίντεο!!!

Εντάξει… είναι δυνατόν να βγείτε σε ελληνικό δρόμο για βόλτα με το αυτοκίνητο και να μην συναντήσετε μια λακκούβα; Μόνο μία;

Αποκλείεται!!! Δεν θα συναντήσουμε μόνο μια, θα συναντήσουμε πολλές, βασικά πάρα πολλές λακκούβες… και φυσικά αποκλείεται να τις αποφύγουμε όλες, όλο και σε κάποια θα “πέσουμε”.

Και κάθε φορά βέβαια που θα “τύχει” να πέσουμε σε μια λακκούβα θα ακούμε αυτό τον ανατριχιαστικό θόρυβο και… αν “αγαπάμε” το αυτοκίνητο μας θα πηγαίνει η ψυχή μας στην Κούλουρη, ειδικά αν ήταν δυνατός ο θόρυβος και το τράνταγμα από την “επαφή” μας με την λακκούβα. Πολλές φορές βέβαια θα αναρωτιόμαστε αν έχουμε πάθει και κάποια ζημιά…

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά σε αυτές τις περιπτώσεις;

Προκειμένου να το διαπιστώσουν οι άνθρωποι του καναλιού Warped Perception πήραν μια σχετικά παλιά Mercedes E-Class και την υπέβαλαν σε συνεχή ταλαιπωρία.

Μάλιστα προκειμένου να είναι εμφανές πόσο καταπονείται η ανάρτηση όταν περνούσε με μεγάλη ταχύτητα από τις λακκούβες της αφαίρεσαν τις πόρτες, το καπό και σχεδόν όλα τα στοιχεία του αμαξώματός της.

Μάλιστα τα γυρίσματα έχουν γίνει σε ανάλυση 4Κ και με κάμερα με δυνατότητες slow motion, προκειμένου τα πάντα να είναι πιο εμφανή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook