Ο Vettel πληρώνει για να οδηγήσει Ferrari

Ο Sebastian Vettel πληρώνει για να οδηγήσει για την ομάδα με έδρα το Maranello…

Αν και το είχαμε σχολιάσει την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Athletic Drive στον Athletic Radio στους 104.2 fm (Τρίτη 22:00-24:00 και Σάββατο 10:00-12:00) θα το γράψουμε και εδώ, γιατί είναι σίγουρα μια είδηση που πρέπει να την βλέπεις, να την διαβάζεις ξανά και ξανά μήπως τελικά και την χωνέψεις…
Ο 23χρόνος πιλότος της Red Bull, γνωστός και ως baby Schumi δήλωσε για ακόμα μια φορά φαν και μάλιστα τρελλός της Scuderia, ενώ σίγουρα ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η δήλωση του πως θα πλήρωνε για να οδηγούσε μια Ferrari σε πρωτάθλημα της Formula 1.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ιταλικό τύπο (gazetta) δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι ικανοποιημένος στην Red Bull αλλά ονειρευέται την Ferrari. Ενώ συνεχίζοντας, ανέφερε τον πόθο του να ανέβει σε βάθρο στην θρυλική πίστα της Monza ως οδηγός της Ferrari, ενώ εύχεται μια μέρα να έχει στο γκαράζ του μια Ferrari.
“Είναι ξεχωριστό να αναφέρεται το όνομα σου στην λίστα των πρωταθλητών, όπως είναι εξίσου ξεχωριστό να υπάρχει αυτό και στην λίστα των πιλότων της Ferrari“, ήταν η δήλωση του Sebastian Vettel στην gazetta.
Ενώ συνεχίζοντας, ο Γερμανός, φανέρωσε το όνειρο του στους Ιταλούς δημοσιογράφους, που δεν είναι άλλο από το να οδηγήσει μια μέρα για την ομάδα από το Maranello. Ωστόσο, ο Γερμανός πιλότος δεν αγχώνεται για να πετύχει τον ευσεβή του πόθο μιας και είναι μικρός ακόμα σε ηλίκια με αρκετό μέλλον μπροστά του. Επιπλέον, όπως δηλώνει είναι ευχαριστημένος στην τωρινή ομάδα του, Red Bull Racing, χωρίς την οποία ουσιαστικά δεν θα είχε φθάσει ποτέ στην Formula 1.
Όσο για την επίμαχη δήλωση ότι θα πλήρωνε για να οδηγήσει για την Scuderia, αυτή έγινε σε ερώτηση σχετική με το ποια ομάδα θα προτιμούσε αν δεν οδηγούσε για την Red Bull. Έτσι ο Γερμανός απαντώντας στον Ιταλό δημοσιογράφο, δήλωσε ότι θα πλήρωνε διακοπές στον Massa ή τον Alonso για ένα χρόνο, αν και πιστεύει πως δεν θα δεχόντουσαν, προκειμένου αυτός να οδηγούσε για την Ferrari.
Ωστόσο, μετά από αυτές τις δηλώσεις του Γερμανού πιλότου της RBR, δεν άργησαν να έρθουν και οι απαντήσεις από το αφεντικό της αυστριακής ομάδας. Ο Αυστριακός Dietrich Mateschitz ήταν ιδιαίτερα καυστικός και δεν δίστασε να δηλώσει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα φυτώρια της Red Bull Racing είναι γεμάτα από ταλαντούχους νεαρούς οδηγούς, και έτσι δεν θα είναι δύσκολο θέμα η αναζήτηση ενός νέου πιλότου αντάξιου αν όχι και καλύτερου από τον Sebastian Vettel.
Μάλιστα, αρκετά ενδιαφέρον περίπτωση μάλλον, για να δούμε, ο baby schumi θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του στην Red Bull Racing ή μήπως θα βρεθεί σύντομα προς αναζήτηση νέου “αναψυκτικού”; Μερικές φορές είναι καλύτερο να εκτιμάς αυτά που έχεις, γιατί διαφορετικά μπορεί ποτέ να μην φτάσεις αυτά που ζητάς και επιθυμείς…