Αντιπροσωπεία Hyundai εντυπωσιακών διαστάσεων

Άνοιξε αντιπροσωπεία της Hyundai εντυπωσιακών διαστάσεων στην Γερμανίας

Άνοιξε αντιπροσωπεία της Hyundai εντυπωσιακών διαστάσεων στην Γερμανίας

Η Hyundai Motor έθεσε σε λειτουργία τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της Ευρώπης προβάλλοντας τη νέα παγκόσμια εταιρική ταυτότητα του εμπορικού της χώρου. Βρίσκεται στη Φρανκφούρτη και είναι μία από τις 200 αντιπροσωπείες στην Ευρώπη, που δημιουργήθηκε με τη νέα ταυτότητα έως το τέλος του 2014.

Βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις της Hyundai Motor Europe και λειτουργεί από το νέο συνεργάτη του δικτύου της «Delta Automobile». Η διώροφη κάθετη μονάδα διαθέτει έκθεση αυτοκινήτων εκτάσεως 2.466 τετραγωνικών μέτρων και επιπλέον χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων για το συνεργείο της μονάδας.

Πρόκειται για έναν όχι παραδοσιακό εκθεσιακό χώρο αλλά για ένα μοντέρνο χώρο με μεγάλες διαστάσεις, μοντέρνα επίπλωση και στοιχεία τελευταίας τεχνολογίας για να προσδώσει μια βελτιωμένη εμπειρία στον πελάτη. Χαλαρωτικό περιβάλλον με αίθουσες αναμονής και υπολογιστές tablet που δίνουν στους επισκέπτες μια νέα διάσταση, στην οποία μπορούν να διερευνήσουν τη μάρκα Hyundai.

Μέχρι το 2018, 6.000 αντιπροσωπείες της Hyundai Motor σε παγκόσμιο επίπεδο θα διαθέτουν τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας.