Το ναυάγιο της χλιδής ξέβρασε καταστραμένα supercars

Πως κατέληξαν τα Ranger Rovers, οι Porsche και οι Rolls Royce στο ναυάγιο του Hoegh Osaka;

Πως κατέληξαν τα Ranger Rovers, οι Porsche και οι Rolls Royce στο ναυάγιο του Hoegh Osaka;

Μετά από μερικές εβδομάδες το ναυάγιο του Hoegh Osaka ρυμουλκήθηκε σε λιμάνι της Αγγλίας και έγινε η πρώτη επιθεώρηση στα 1.400 πολυτελή αυτοκίνητα, αξίας 348.000 ευρώ, που μετέφερε. Δείτε το σχετικό: 1200 Jaguar, Land Rover και Mini Cooper στον… βυθό!!!

Να θυμίσουμε ότι το Hoegh Osaka άρχισε να παίρνει επικίνδυνα κλίση λίγο έξω από το λιμάνι του Σαουθάμπτον και λίγο αργότερα αφότου είχε ξεκινήσει για το ταξίδι του με προορισμό τη Γερμανία.

Μετά από αρκετές ημέρες λοιπόν τα πολυτελή αυτοκίνητα που μετέφερε βγήκαν από το πλοίο, με τον υπεύθυνο της ναυτιλιακής εταιρείας να δηλώνει πως οι ζημιές που έχουν υποστεί τα οχήματα χαρακτηρίζονται υποτίθεται… σχετικά περιορισμένες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι ότι το σύνολο των αυτοκινήτων που μετέφερε το Hoegh Osaka έχει καταστραφεί.

Υπεύθυνος της ναυτιλιακής αναφέρει πάντως ότι κάθε αυτοκίνητο που βγήκε από το ναυάγιο, θα επιθεωρηθεί και στην συνέχεια θα αποφασισθεί η τύχη του. Αν δηλαδή θα επιδιορθωθεί ή θα συνθλιβεί. Αν ληφθεί η απόφαση να καταστραφούν όλα τα αυτοκίνητα, τότε βέβαια θα κάνουμε λόγο για μια ανυπολόγιστη ζημιά.

Να πούμε ωστόσο, ότι πέρα από τις ζημιές στα αμαξώματα ζημιές αναμένεται να έχουν προκληθεί και στα μηχανολογικά μέρη των αυτοκινήτων μιας και στο πλοίο είχε μπει θαλασσινό νερό

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

luxury-shipreck-31luxury-shipreck-02luxury-shipreck-01

αλλά και σχετικό βίντεο στον σύνδεσμο