Τούνη για Ανδριώτη: «Πήγε για μπάνιο με αυτόν που κατηγορείται για το ροζ βίντεο»

Εντύπωση προκάλεσε στους ακόλουθους της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου το γεγονός ότι σταμάτησαν ξαφνικά να κάνουν παρέα, ενώ ολόκληρο το καλοκαίρι ήταν σχεδόν καθημερινά μαζί, ενώ έκαναν κοινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Οι δύο influencers είχαν γνωριστεί στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» και έπειτα διατήρησαν επαφή, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή φιλία που μετρούσε τουλάχιστον τρία χρόνια, με τις ίδιες να αποκαλούνται μεταξύ τους «κολλητές».

Οι πρώην φίλες επισκέφθηκαν φέτος τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, πόζαραν η μία στις φωτογραφίες της άλλης, περνούσαν πάρα πολύ χρόνο μαζί, μέχρι που «ξέκοψαν», προκαλώντας την απορία των θαυμαστών τους.

Μετά από σωρεία μηνυμάτων που δέχτηκε, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μιλήσει για το τι συνέβη μεταξύ τους και το έκανε στο πλαίσιο του QA στο Instagram, όπου απαντούσε σε ερωτήσεις των ακολούθων της.

Τούνη για Ανδριώτη:
 INSTAGRAM / @J.TOUNI

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος που σταμάτησαν να κάνουν παρέα είναι πως η Βρισηίδα Ανδριώτου συναντήθηκε (κρυφά, όπως άφησε να εννοηθεί) για μπάνιο με τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η «κολλητή μου» με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στο πανελλήνιο».

Τούνη για Ανδριώτη:
Πηγή: news247.gr

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook