Τζένιφερ Άνιστον : Θα γίνει νονά ενός σούπερ διάσημου μωρού

Ξέραμε ότι είναι φίλες, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να προκύψει κουμπαριά και μάλιστα τόσο σημαντική.

 

Σύμφωνα με τη Mirror, η Jennifer Aniston δέχθηκε πρόταση για να γίνει νονά ενός διάσημου -αγέννητου για την ώρα- μωρού, ώστε να επισφραγισθεί και επισήμως η δεκαετής φιλία της με τους γονείς του, και συγκεκριμένα με τη μαμά του.

Ο λόγος για την Katy Perry και τον Orlando Bloom, οι οποίοι λίαν συντόμως θα κρατούν την κόρη τους στα χέρια τους, την οποία για την ώρα η τραγουδίστρια την έχει «βαφτίσει» χαριτολογώντας «Kicky Perry» γιατί κλωτσάει αρκετά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🖤✨ . . . { all belong to their respective owners } #jenniferaniston #jen #jenniferjoannaaniston #fanistons #fan #anistonlove #jenfan #friends #bestfriends #illbethereforyou #rachelgreen #centralperk #katyperry @jenniferaniston @katyperry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ jjanistonlove στις

«Κατά τη διάρκεια του lockdown πήγαιναν περιπάτους και περνούσαν πολύ χρόνο λέγοντας τα νέα τους. Η Jennifer είναι πολύ χαρούμενη με την πρόταση επίσης και έκλαψε όταν της το ζήτησαν», αναφέρει.

Οι εκπρόσωποι των σταρς για την ώρα, δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, αλλά αν όντως ισχύει, θα είναι η δεύτερη φορά της Jennifer Aniston ως νονά καθότι έχει αναλάβει τα ίδια καθήκοντα και για την κόρη της Courteney Cox, Coco.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook