Οι «γελοίοι κανόνες» του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν

Ο πρώην σωματοφύλακας του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν, Στιβ Στανούλης, μίλησε για τις περιέργειες του ράπερ, αλλά και για τους «γελοίους κανόνες» που επιβάλλει στο προσωπικό του.

 

Ο ομογενής πρώην αστυνομικός, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας Silver Shield Investigations, μίλησε στο Hollywood Raw podcast σχετικά με τη σύντομη θητεία του στην προσωπική φρουρά του Γουέστ και εξήγησε γιατί ήταν ένας από τους πιο αντιπαθητικούς ανθρώπους που έχει συνεργαστεί ποτέ.

«Φτάσαμε στον προορισμό μας, μπήκαμε στο ασανσέρ και με ρωτάει ‘Δεν θα πατήσεις το κουμπί του ορόφου που θέλουμε να πάμε;’ Εκείνη την στιγμή έδειχνα σαν να λέω ‘Και που θέλεις να ξέρω σε ποιον όροφο πρεπει να πάμε; είναι η πρώτη μου μέρα στην δουλειά.’” Στην συνέχεια είπε ότι άρχισε να του φωνάζει λέγοντας του “Εννοείς ότι δεν τηλεφώνησες από πριν για να μάθεις που πρέπει να πάω;” και ο Στανούλης του απάντησε “Όχι.»

Είπε επίσης ότι όσο εργαζόταν για τον Κάνιε έπρεπε να συμμορφώνεται με τους «γελοίους κανόνες» που βάζει τα μέλη του προσωπικού του να ακολουθουν (οι οποίοι λέγεται ότι είναι πάνω από 100). Ένας από αυτούς ήταν ότι έπρεπε να μένει πάντα «10 βήματα πίσω από τον κ. Γουέστ». «Προφανώς, αν κάποιος ερχόταν για να του κάνει κάτι, μέχρι να τρέξω για να το αποτρέψω, θα είχε ήδη συμβεί», εξήγησε ο Σπανούλης.

Τέλος, τόνισε: »Δεν γινόταν να μην έχει καλέσει κάποιος από πριν τους παπαράτσι. Δεν γίνεται κάθε φορά που έφευγαν από κάπου να είναι εκεί. Σίγουρα κάποιος τους ενημέρωνε από πριν. Αυτή είναι η γνώμη μου… Απλώς λέω ότι δεν ήταν τυχαίο. Εκτός αν είναι καλύτεροι απ’όσο νομίζω.»

 

© Πηγή: to10.gr