Σάλος: Ο Ομπάμα ακολούθησε διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών στο Twitter!

Από την ημέρα που αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο, κάνει ομιλίες, ταξιδεύει και γενικώς «σκοτώνει» τον χρόνο του επιδεικνύοντας τη μεγάλη ικανότητά του στη ρητορική.

 Εντούτοις, ακόμη κι ένας πρώην πλανητάρχης φαίνεται ότι έχει τις αδυναμίες του. Με τον Μπαράκ Ομπάμα, να προκαλεί αίσθηση, αλλά και ποικίλα σχόλια, με την απόφασή του να ακολουθήσει στα social media μία από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών.

Οπως αποκαλύφθηκε, αυτό το «Follow» δεν είναι καινούργιο, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα πιο περίεργα και ενδιαφέροντα μεταξύ των λογαριασμών που ακολουθεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Και αυτοί δεν είναι λίγοι (σ.σ. πάνω από 608.000)

Η Αμερικανίδα πορνοστάρ, 42 ετών, δεν άργησε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Αλλωστε δεν είναι συνηθισμένο στη δουλειά της να ακολουθείται ανοιχτά από έναν πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Μπορεί να με ακολούθησε επειδή παράγω, σκηνοθετώ, γράφω και μανατζάρω ταλέντα ερωτικών ταινιών για την εταιρεία μου», έγραψε η ίδια στο instagram, απαντώντας σε ερώτηση του περιοδικού «Adult Video News (AVN)».

Φυσικά η αποκάλυψη για τον Ομπάμα προκάλεσε μια μεγάλη «έκρηξη» παραγωγής meme και tweets με ξεκαρδιστικά και πικάντικα σχόλια για τον Ομπάμα, αλλά και για το πώς το πήρε η σύζυγός του, Μισέλ. Η οποία και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν είναι ανεκτική σε τέτοια θέματα…

Η Σάρα Τζέι πρωταγωνιστεί στον χώρο του πορνό για δύο δεκαετίας και το 2018 ήταν η πιο… ψαγμένη πρωταγωνίστρια στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το «Daily Beast».

Το θέμα, βεβαίως, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το γεγονός ότι η ίδια είχε δηλώσει από το 2015 ότι γνώριζε πως ο Ομπάμα ακολουθούσε τη δουλειά της! «Ολοι βλέπουν πορνό. Ο Ομπάμα με ακολουθεί στο Twitter! Απλά το σημειώνω…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο AllHipHop.com.

Φυσικά, η Σάρα Τζέι δεν μπορούσε παρά να εκμεταλλευτεί άμεσα τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το ιέμα και διαφήμισε το προσωπικό της Live chat, όπου δείχνει τη… δουλειά της στους χρήστες του ίντερνετ.

Για την ιστορία, πάντως, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο  Ομπάμα έκανε unfollow τη διάσημη πορνοστάρ. Αλλά το «κακό» είχε ήδη γίνει…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook