Ο εγκλεισμός έχει πλουτίσει τις… πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών!

Ο… εγκλεισμός από τον φόβο του κορωνοϊού φαίνεται ότι δεν είναι καταστροφικός για όλους.

Η αναγκαστική παρουσία του κόσμου στο σπίτι, έχειπροκαλέσει μια πρωτοφανή «έκρηξη» στην παρακολούθηση ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Παρακολούθηση που αγγίζει επίπεδα ρεκόρ. Με τις καυτές πρωταγωνίστριες να έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά, απογειώνοντας τα έσοδά τους!

Οπως εξήγησε στη «SUN» η πρώην ηθοποιός και νυν πορνοστάρ, Μέιτλαντ Γουόρντ:

«Εχω δει αξιοσημείωτη αύξηση στο εισόδημά μου, επειδή ο κόσμος είναι στο σπίτι και θέλουν να ψυχαγωγηθούν και θέλουν να ξεφύγουν από όλη αυτή την ιστορία με τον κορωνοϊό».

Μάλιστα και η ίδια είναι κλεισμένη στο σπίτι της, το οποίο έχει μετατρέψει σε προσωρινό της στούντιο, προσφέροντας και νέο υλικό:

«Είμαι κι εγώ κολλημένη στο σπίτι, οπότε δημιουργώ ακόμη περισσότερο υλικό, απλά για να γεμίσω τον χρόνο μου επίσης».

Η απογείωση των εσόδων των πρωταγωνιστών της βιομηχανίας του πορνό καταγράφεται και από την έρευνα του «TheWrap».

Οπως σημειώνει, τα στούντιο όπου γυρίζονται συνήθως οι ταινίες έχουν κλείσει εδώ αρκετές εβδομάδες. Ετσι, οι πορνοστάρ που είναι… σόλο πρωταγωνιστές ή έχουν παρτενέρ, έχουν κερδίσει τρομερά ποσά.

Η Σέρι Σάουλις, αρχισυντάκτρια του περιοδικού AVN, που ασχολείται αποκλειστικά με τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών ανέφερε χαρακτηριστικά πως «…οι πρωταγωνιστές των ταινιών είναι σε πολύ καλό επίπεδο, καθώς μπορούν να βγάζουν πολλά λεφτά».

Η αύξηση στην προβολή ερωτικών τανιών/σκηνών στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 11% στην Αμερική ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο, η αύξηση φτάνει το 17%. Και τα ποσοστά αναμένεται να ανέβουν ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που το pornhub και άλλες μεγάλες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, προσφέρουν δωρεάν τις premioum συνδρομές τους.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook