Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό πρόσωπο που θα εντυπωσιάσει (pics)

Η 27χρονη Νίκη Κωφίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε μέχρι πρόσφατα. Το όνειρό της να ασχοληθεί με την τηλεόραση την οδήγησε εδώ και δυόμισι χρόνια στην Αθήνα. Από μικρή την ενέπνεε ο χώρος των ΜΜΕ, γι’ αυτό ασχολήθηκε από την ηλικία των 19 με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και fashion shows, […]

Η 27χρονη Νίκη Κωφίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε μέχρι πρόσφατα.

Το όνειρό της να ασχοληθεί με την τηλεόραση την οδήγησε εδώ και δυόμισι χρόνια στην Αθήνα. Από μικρή την ενέπνεε ο χώρος των ΜΜΕ, γι’ αυτό ασχολήθηκε από την ηλικία των 19 με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και fashion shows, παράλληλα με τις σπουδές της.

   

Στόχος της είναι να της δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει νέες εκπομπές (κυρίως ψυχαγωγικού περιεχομένου), όπως και να ανοίξει μια δική της επιχείρηση με ρούχα, καθώς λατρεύει τη μόδα. Όπως λέει, της αρέσει να πειραματίζεται με καινούργιες ιδέες και θέματα, βάζοντας την δική της πινελιά. Παράλληλα, παρουσιάζει πολλά events και fashion show, που πραγματοποιούνται στην συμπρωτεύουσα.

   

Το μότο της είναι «Όταν αγαπάς κάτι, θέλεις να το πετύχεις και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό». Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και στον ελεύθερο της χρόνο, χαλαρώνει ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας βιβλία και βλέποντας αγαπημένα, της πρόσωπα.

© Πηγή: to10.gr