Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παραμένει άθαφτη και ξεχασμένη στο νεκροτομείο!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παραμένει ακόμη άθαφτη και μέσα στο ψυγείο του νεκροτομείου! Η γνωστή τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών πριν από λίγο καιρό και παραμένει ακόμη άθαφτη, στα ψυγεία για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα λόγω έλλειψης χρημάτων. Ο λόγος για την Ρένα Πάντα, η οποία βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου στα αζήτητα […]

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παραμένει ακόμη άθαφτη και μέσα στο ψυγείο του νεκροτομείου!

Η γνωστή τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών πριν από λίγο καιρό και παραμένει ακόμη άθαφτη, στα ψυγεία για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα λόγω έλλειψης χρημάτων.

Ο λόγος για την Ρένα Πάντα, η οποία βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου στα αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Ρένα Πάντα δεν έχει κανένα συγγενή εν ζωή και οι καλοί της φίλοι προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να γίνει η κηδεία της.

Ρέντα Πάντα νεκρή

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης ήταν ο πρώτος που πρόσφερε χρήματα για να δοθεί ένα τέλος στο μακάβριο αυτό δράμα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε χαρακτηριστικά:

«Η Ρένα δεν είχε κανένα στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα, ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης».

Πηγή: Youweekly.gr

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook