Ο πιο μυστηριώδης σχεδιαστής μόδας

Με το όνομα του να αποπνέει ένα μυστήριο στον χώρο της μόδας, ο Βέλγος σχεδιαστής μόδας Μάρτιν Μαργκιέλα (Martin Margiela) ήταν ο σχεδιαστής που πάντοτε κρατούσε απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας και τα ΜΜΕ, ενώ λίγο μετά την πώληση του label με την οριστική απομάκρυνση του από τη βιομηχανία της μόδας, κατάφερε να κάνει […]

Με το όνομα του να αποπνέει ένα μυστήριο στον χώρο της μόδας, ο Βέλγος σχεδιαστής μόδας Μάρτιν Μαργκιέλα (Martin Margiela) ήταν ο σχεδιαστής που πάντοτε κρατούσε απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας και τα ΜΜΕ, ενώ λίγο μετά την πώληση του label με την οριστική απομάκρυνση του από τη βιομηχανία της μόδας, κατάφερε να κάνει τον χαρακτήρα του να φαντάζει σχεδόν μυθικός.

«Προφανώς, ήταν εκείνη η στιγμή που τα ενδύματά του, το στυλ του, σόκαραν τον κόσμο. Αλλά, επίσης, και το ότι δεν έδειχνε το εαυτό του.

“Ποιος είναι;” “Ποιος θα τον καταφέρει να βγει απ’ το καβούκι του;”» ρωτάει το τρομερό παιδί της γαλλικής μόδας, ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ, στο εναρκτήριο πλάνο του «Martin Margiela: In His Own Words».

Διαβάστε περισσότερα

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook