Έτσι αποκάλυψε η Σοφία Καρβέλα τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι της (vid)

Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, δηλαδή τον σύζυγό της και τα παιδιά της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ακουστεί φήμες περί κρίσης στον γάμο της και περί σύννεφων πάνω από την οικογένεια, που η ίδια φαίνεται να τις διαψεύδει με αναρτήσεις της στο Instagram. Τέτοιο παράδειγμα αποτελεί […]

Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, δηλαδή τον σύζυγό της και τα παιδιά της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ακουστεί φήμες περί κρίσης στον γάμο της και περί σύννεφων πάνω από την οικογένεια, που η ίδια φαίνεται να τις διαψεύδει με αναρτήσεις της στο Instagram. Τέτοιο παράδειγμα αποτελεί κι η φωτογραφία που ανέβασε πριν από περίπου δύο εβδομάδες που δείχνει εκεί και τον σύζυγό της μετά από μήνες μαζί.

Αυτήν τη φορά, η Σοφία αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο σπίτι της και το θέαμα είναι τουλάχιστον απολαυστικό.

Στο συγκεκριμένο story, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μας δείχνει μία γνώριμη κατάσταση που κάθε οικογένεια μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει. Μέσα στο σαλόνι της, βλέπουμε τα παιδιά της να τρέχουν και να παίζουν με μία μπάλα και το κατοικίδιό τους να περιφέρεται στον χώρο.

Στην περιγραφή έγραψε:

«Μη δίνετε σημασία στον χαμό».

Πηγή: queen.gr

© Πηγή: to10.gr