Η Βίκυ Καγιά παραδέχεται πως έχει αγοράσει μαϊμού τσάντα

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το ριάλιτι μοντέλων, την κριτική επιτροπή και τις μαϊμού τσάντες… View this post on Instagram 💁🏼‍♀️ Turns out Tuesdays aren’t so bad either… 🔥New GNTM episode loading tonight.. 💖 #gntmgr #starchanneltv #lovemyjob A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on Oct 22, 2019 at 9:56am PDT Είναι πολύ σκληρό πράγμα […]

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το ριάλιτι μοντέλων, την κριτική επιτροπή και τις μαϊμού τσάντες…

Είναι πολύ σκληρό πράγμα αυτό που συνέβη στην Μαρτίνα

«Φυσικό ότι ταλαιπωρήθηκε η Μαρτίνα, γιατί όλο αυτό που γίνεται με τα social media είναι πάρα πολύ ενοχλητικό για ανθρώπους που δεν έχουν μια συμβατή σχέση με τη δημοσιότητα. Είναι πολύ σκληρό πράγμα».

Τι απαντάει στο «ειδικό» μοντάζ των κοριτσιών;

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο μοντάζ έβαζαν μόνο τα αρνητικά. Η Μαρτίνα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, πάρα πολύ όμορφη και έχει και εξαιρετικό χιούμορ. Απλά πολλές φορές μεταξύ τους, αυτές που δεν έχουν εμπειρία με το μόντελινγκ και με την τηλεόραση, μιλάνε μεταξύ τους σαν φίλες, ενώ γράφει μια κάμερα. Δεν φταίει κανείς για αυτό, είναι η απειρία. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι το βλέπει κι άλλος και πρέπει να το φιλτράρουμε. Γιατί να γίνει μοντάζ σε κάποια και μια άλλη όχι;» είπε η Βίκυ Καγιά.

Τα προϊόντα μαϊμού

«Γιατί είναι κακό να κρατάς “μαϊμού” τσάντες; Καλά κάνει και όποια δεν μπορεί να πληρώσει αυθεντική τσάντα, παίρνει “μαϊμού”. Παλιότερα, είχα πάρει και εγώ αλλά δεν μου βγήκε καλή. Ήμουν στη Νέα Υόρκη ήμουν μικρή, σιγά μην ξόδευα 10.000 ευρώ! Μετά που μάζεψα τα λεφτάκια μου πήρα και τις αυθεντικές μου. Εργάστηκα πάρα πολύ σκληρά για να αγοράσω αυτή την μία ακριβή τσάντα και ήμουν 28 χρονών», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

© Πηγή: to10.gr