Αυτά, ναι, είναι μεγάλα ταλέντα…

Ο Αμερικανός σχεδιαστής, Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς (Christopher John Rogers) είναι ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων του Αμερικανικού Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, CFDA. Το μεγάλο βραβείο, τού Ταμείου του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής και του περιοδικού Vogue – CFDA/Vogue Fashion Fund, που εξασφάλισε ο Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των […]

Ο Αμερικανός σχεδιαστής, Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς (Christopher John Rogers) είναι ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων του Αμερικανικού Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, CFDA.

Το μεγάλο βραβείο, τού Ταμείου του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής και του περιοδικού Vogue – CFDA/Vogue Fashion Fund, που εξασφάλισε ο Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 400.000 δολαρίων και ενός έτους πρόγραμμα καθοδήγησης από μέλος του CFDA.

«Είμαι τόσο ευγνώμων στους γονείς μου που θυσίασαν τόσα πολλά για να μου επιτρέψουν να είμαι εδώ, στην ομάδα μου που εργάστηκε σκληρά για να κάνουμε αυτή τη συλλογή και σας ευχαριστώ κριτές που διακρίνατε κάτι σε μένα» δήλωσε ο Ρότζερς παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Διαβάστε περισσότερα

© Πηγή: to10.gr