«Κόλαση» η Δέσποινα Βανδή στο X Factor

Πιστό στο εβδομαδιαίο του ραντεβού, ακριβώς στις 21:00, ήρθε το X Factor στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Open. Η παρουσιάστρια του τάλεντ σόου επέλεξε να φορέσει το πιο λαμπερό της χαμόγελο για να καλησπερίσει τους τηλεθεατές αλλά και το κοινό που βρέθηκε στο στούντιο συνδυάζοντας το με μια εντυπωσιακή πλην σέξι τουαλέτα. «Καλησπέρα […]

Πιστό στο εβδομαδιαίο του ραντεβού, ακριβώς στις 21:00, ήρθε το X Factor στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Open. Η παρουσιάστρια του τάλεντ σόου επέλεξε να φορέσει το πιο λαμπερό της χαμόγελο για να καλησπερίσει τους τηλεθεατές αλλά και το κοινό που βρέθηκε στο στούντιο συνδυάζοντας το με μια εντυπωσιακή πλην σέξι τουαλέτα.

«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στο 4ο live show του X Factor. Μα πόσο υπέροχοι είστε για άλλη μια βραδιά, καταπληκτικοί. Τι παλμός, τι ρυθμός, τι χαρά είναι αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του X Factor.

«Πλέον τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν καθώς οι διαγωνιζόμενοι λιγοστεύουν και ο ανταγωνισμός αυξάνεται. Στο 3ο live show του X Factor ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε και πλέον τα περιθώρια στενεύουν» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή προτού καλησπερίσει την κριτική επιτροπή και να υποδεχτεί τους 10 εναπομείναντες διαγωνιζόμενους του X Factor.

«Σήμερα, θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη του Γιάννη Σπανού που έφυγε από κοντά μας την προηγούμενη εβδομάδα το πλατό του X Factor θα πλημμυρίσει από τις μελωδίες του αγαπημένου καλλιτέχνη» κατέληξε η Δέσποινα Βανδή στην εισαγωγή της.

Πηγή: zappit.gr

© Πηγή: to10.gr