Οι πιο ακριβοπληρωμένοι influencers στο Instagram

Εν έτει 2019 μπορεί να συναντήσει κανείς επαγγέλματα που λίγα χρόνια πριν αγνοούσαμε την ύπαρξή τους, πολλώ δε μάλλον τους οικονομικούς ορίζοντες που αυτά ανοίγουν σε όσους αποφασίζουν να ασχοληθούν μαζί τους επαγγελματικά. Σε αυτήν την κατηγορία μπορούμε, άφοβα να συμπεριλάβουμε κι αυτό του influencer. Και αυτό για το γεγονός ότι μπορεί να το κάνει […]

Εν έτει 2019 μπορεί να συναντήσει κανείς επαγγέλματα που λίγα χρόνια πριν αγνοούσαμε την ύπαρξή τους, πολλώ δε μάλλον τους οικονομικούς ορίζοντες που αυτά ανοίγουν σε όσους αποφασίζουν να ασχοληθούν μαζί τους επαγγελματικά.

Σε αυτήν την κατηγορία μπορούμε, άφοβα να συμπεριλάβουμε κι αυτό του influencer. Και αυτό για το γεγονός ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας, αλλά και για το ότι αν το κάνει κανείς σωστά, είναι μακράν το πιο επικερδές.

Το «επάγγελμα» incluencer, έχει εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια, σε τέτοιο βαθμό, που αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, υπάρχουν χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια ανθρώπων, που δουλεύουν και πληρώνονται μάλιστα αδρά για τις υπηρεσίες τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook