Βίκυ Κουλιανού: Αποθεώνει την Καγιά, «καρφώνει» Παπαγεωργίου

Ένα από τα πιο διάσημα top model της δεκαετίας του ’80 και του ’90, η Βίκυ Κουλιανού, άστραψε και βρόντηξε με τις δηλώσεις της! Το γνωστό μοντέλο που έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες, έχοντας φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του κόσμου, δέχθηκε κρούση από την παραγωγή του παιχνιδιού προκειμένου να συμμετάσχει ως γκεστ σ’ […]

Ένα από τα πιο διάσημα top model της δεκαετίας του ’80 και του ’90, η Βίκυ Κουλιανού, άστραψε και βρόντηξε με τις δηλώσεις της!

Το γνωστό μοντέλο που έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες, έχοντας φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του κόσμου, δέχθηκε κρούση από την παραγωγή του παιχνιδιού προκειμένου να συμμετάσχει ως γκεστ σ’ ένα από τα επεισόδια της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η RealLife η Βίκυ Κουλιανού ετοιμάζεται να επιστρέψει μόνιμα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη μόνιμη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας. Ο ρόλος – έκπληξη της Κουλιανού θα έχει να κάνει με την παροχή συμβουλών στα επίδοξα νέα μοντέλα ως μάνατζέρ τους.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook