Η Σκάρλετ Γιόχανσον θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

Η Προεδρία των ΗΠΑ ίσως δεν είναι στους στόχους της, αλλά η πολιτική σε τοπικό επίπεδο μπορεί να είναι κοντινός στόχος, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για την ταινία “Avengers: Endgame”.

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Δεν απέκλεισε ενασχόληση της με την πολιτική στο μέλλον η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η Προεδρία των ΗΠΑ ίσως δεν είναι στους στόχους της, αλλά η πολιτική σε τοπικό επίπεδο μπορεί να είναι κοντινός στόχος, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για την ταινία «Avengers: Endgame».

«Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αλλαγή είναι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Ίσως σε κάποιο σημείο στο μακρινό μέλλον, να αισθανθώ ότι δέχομαι κάλεσμα, απλά μέχρι τώρα δεν συνέβη» δήλωσε η ηθοποιός.

Καθώς οι ταινίες «Avengers» (Εκδικητές) ολοκληρώθηκαν η Σκάρλετ Γιόχανσον εξέφρασε την ελπίδα η τελευταία ταινία να είναι «μια εμπειρία κάθαρσης για τους ανθρώπους». «Ελπίζω ότι θα δημιουργεί μια γλυκόπικρη αίσθηση ικανοποίησης στους θεατές» τόνισε.

Η ταινία έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες και έχει συζητηθεί πολύ.

«Φέρτε μερικά αμύγδαλα» συνέστησε η Σκάρλετ Γιόχανσον σε όσους θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλης διάρκειας έργο.

«Νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τρεις ώρες» δήλωσε η ηθοποιός. «Δεν θυμάμαι ποια ήταν η διάρκεια του «Infinity War».

Πρέπει να ήταν γύρω στις τρεις ώρες. Νομίζω ότι είναι εντάξει. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να το χειριστούν» είπε.

Πηγή: politica.gr