Ειρήνη Ψυχράμη: «Ο κόσμος είναι η ιδανική εταιρία τηλεμετρήσεων»

Είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σειράς «Μην ψαρώνεις», που… σα­ρώνει σε τηλεθέαση κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

Είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σειράς «Μην ψαρώνεις», που… σα­ρώνει σε τηλεθέαση κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

Η Ειρήνη Ψυχράμη, που υποδύεται μοναδικά τη Μήτση, κολ­λητή φίλη της Στέλλας (Φαίδρα Δρούκα), και έχουν έναν κοινό σκοπό, την εξόντωση της Σάντυς (Μαρία Λεκάκη), μιλάει στην «Espresso» αρχικά για το πώς πήρε τον ρόλο σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές, αλλά και για την επαφή της με τον κόσμο στην ιχθυαγορά.

Για το πώς πήρε τον ρόλο, η ίδια διευκρινίζει:

«Έγινε κανονικό κάστινγκ, πέρασα από οντισιόν και πήρα τον ρόλο με το σπα­θί μου. Κρατάω έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς και είμαι πολύ χα­ρούμενη γι’ αυτό, γιατί υποδύομαι ένα πλά­σμα ευχάριστο, ρομαντικό και κρυφά ερω­τευμένο με τον Πέτρο (Θανάσης Ζερίτης), στενό φίλο του Μανόλη (Θοδωρής Αθερίδης). Και εδώ θα πρέπει να πω ότι δεν θα έβρισκα τα πατήματα μου με αυτόν τον ρόλο αν δεν με είχε βοηθήσει η Φαίδρα (ασ.: Δρούκα), μια εξαίρετη ηθοποιός, τα­λαντούχα, και ένας πολύ καλός άνθρω­πος».

Όσον αφορά στα γυρίσματα που γίνονται στην ιχθυαγορά, η Ειρήνη τονίζει με χιούμορ:

«Έχει πολλή πλάκα, γιατί όταν περνά­ει το πρωί κόσμος για να αγοράσει ψάρια μας μπερδεύει με τους κανονικούς ιχθυεμπόρους και διακόπτεται το σίριαλ. Πραγ­ματικά, από ττιν ημέρα που αρχίσαμε τα γυ­ρίσματα στην ιχθυαγορά έχουμε φάει το κρύο της ζωής μας, καθώς στις 8 το πρωί ο αέρας είναι τσουχτερός και φέτος είχαμε τον πιο παγερό χειμώνα. Είναι, όμως, τόσο ωραία όταν οι τηλεθεατές ταυτίζονται με τους ρόλους στο σίριαλ και σε σταματούν στους πάγκους της ιχθυαγοράς για να σου πουν συγχαρητήρια».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρεται και στην επιτυχία της σειράς και στους πίνακες τηλεθέασης, λέγοντας:

«Για εμένα η καλύτερη μέτρηση είναι στον δρόμο, στα καταστήματα, στα ταβερνάκια, όπου οι τηλεθεατές με ρωτούν για την εξέ­λιξη της ιστορίας. Ο κόσμος είναι η ιδανική εταιρία τηλεμετρήσεων!».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook