Βίκυ Κάβουρα: «Δεν αγχώνομαι καθόλου» 

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες ξεχώρισε.«Το αμάρτημα της μητρός μου» μπορεί να μην ολοκληρώθηκε ποτέ αλλά για την Βίκυ Κάβουρα ήταν η πόρτα για την επαγγελματική της ανέλιξη.

Και δεν το ξεχνά. Από τότε δουλεύει σχεδόν χωρίς σταματημό κυρίως στο θέατρο -αυτή τη χρονιά έσκισε στο έργο «Διπλή Ταρίφα» στο Θέατρο Αθηνά- αλλά και τηλεοπτικά φέτος για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο Open.

-Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Με τον Νίκο έχουμε δέσει. Η χημεία μας έδεσε από την πρώτη μέρα όταν είχαμε πάει ταξίδι και μας είχε γίνει μια πρόταση το καλοκαίρι. Τελικά δεν έγινε αυτό, μας έγινε μια νέα πρόταση αργότερα το φθινόπωρο, δεν έγινε ούτε αυτό. Είχα κι εγώ το θέατρο, ο Νίκος τα ταξίδια, και τώρα προέκυψε αυτό και “It’s Showtime”».

-Το τρις εξ’ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού λέει η παροιμία.

« Όχι το δις εξ’ αμαρτείν. Το τρις εξ’ αμαρτείν μια χαρά θα μας πάει».

-Παίρνεις ένα ρίσκο να κάνεις έναν άλλο ρόλο τηλεοπτικά, όχι αυτόν της ηθοποιού, αυτόν της παρουσιάστριας. Δε σε φόβισε;

«Καθόλου. Το βλέπω σαν παιχνίδι. Και στην τελική είναι παιχνίδι αφού αυτό παρουσιάζω. Η βάση μου είναι ηθοποιός αλλά ομολογώ πως το είχα σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα κάνω και αυτό. Νομίζω ότι όλα αυτά, τουλάχιστον για μένα, είναι κομμάτια της δουλειάς μου».

– Όταν πηγαίνεις στο στούντιο αγχώνεσαι;

«Δεν αγχώνομαι καθόλου, περνάω τέλεια».

Πηγή: gossip-tv.gr