Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Κάθε νέα αρχή απαιτεί χρόνο»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δοκιμάστηκε στην παρουσίαση και κέρδισε το στοίχημα αφού το «Bake off» στον Alpha της ταίριαξε γάντι.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» οπού και την ανέδειξε ενώ μίλησε για την επιστροφή της στην μικρή οθόνη ως ηθοποιός.

Ο περισσότερος κόσμος σας έμαθε από τη συμμετοχή σας στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Παρακολουθείτε καθόλου τη σειρά;

«Τα προηγούμενα χρόνια, που έλειπα, είχε τύχει να δω κάποια επεισόδια όταν ερχόμουν στην Ελλάδα για τις γιορτές. Φέτος, που ήμουν εδώ, είδα αρκετές φορές. Ήταν πολύ συγκινητικό και παραμένει μια ωραία δουλειά. Είμαι υπέρ της μυθοπλασίας, όχι μόνο επειδή όταν αυτή ανθεί επωφελούμαι και εγώ λόγω δουλειάς, αλλά και επειδή ως τηλεθεατή με μάγευαν πάντα οι ωραίες ιστορίες. Οι σειρές είναι κάτι σαν σύγχρονη εκδοχή των παραμυθιών».

Σας έχει λείψει να παίζετε σε σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση;

«Μέχρι τώρα δεν είχα κάποια πρόταση που να με μαγέψει. Θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της δουλειάς. Το τελευταίο διάστημα έλειπα από την Ελλάδα και θα επιστρέψω στην Αμερική, για να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα. Κάθε νέα αρχή απαιτεί χρόνο, ενέργεια και αφοσίωση για να αποδώσει καρπούς», λέει η ηθοποιός στο “Τηλέραμα”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook