Τάνια Τρύπη: «Δεν ήταν εύκολες οι σκηνές»

Η Τάνια Τρύπη μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή

Η Τάνια Τρύπη συμμετείχε στη σειρά Ου Φονεύσεις του Open tv.

Eνσάρκωσε μια ηρωίδα εθισμένη στα πάθη και μίλησε γι’ αυτό σε συνέντευξή της.

«Η Βέτα είναι μια γυναίκα εξαρτημένη και εθισμένη σε δύο πράγματα: στον τζόγο και στα ναρκωτικά. Είναι ένα κουρελιασμένο κορίτσι, που φτάνει σε ακραία σημεία. Υπακούει τυφλά έναν άντρα, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός, και φτάνει στο σημείο να εκπορνεύσει το ίδιο της το παιδί για να μπορέσει να ικανοποιήσει τα πάθη της. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο το επεισόδιο, όπως όλα άλλωστε της σειράς».

Καταφέρατε να βρείτε και κάποια «ελαφρυντικά» πίσω από τον χα¬ρακτήρα της Βέτας;

«Σαφέστατα και υπάρχουν ελαφρυντικά. Αυτή η γυναίκα έχει περάσει πολύ δύσκολα και βρέθηκε ένας άνθρωπος στη ζωή της σαν αποκούμπι, που όμως και αυτός την εκμεταλλεύτηκε και εκείνη, λόγω της αδυναμίας του χαρακτήρα της, τον ακολούθησε σε όλα. Αυτός τη μύησε στα ναρκωτικά, για να την ελέγχει, έγινε υποχείριο του και όλο αυτό πέρασε και στην κόρη της. Φυσικά και έχει λοιπόν ελαφρυντικά. Όλοι οι κακοί έχουν. Κάτι, τους έχει εξωθήσει στο να «γίνουν αυτά που κάνουν. Δεν σημαίνει φυσικά πως δεν πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Η Βέτα από θύμα έγινε θύτης. Αναπαράγει το μοτίβο που έζησε και το μεταφέρει στην κόρη της. Ηταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο».

Πόσο δύσκολο είναι για μια μάνα να υποδυθεί μια τόσο σκληρή γυναίκα;

«Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπόι: να κρύψω μάλιστα ότι ζοριστήκαμε πολύ στα γυρίσματα. Δεν ήταν εύκολες αυτές οι σκηνές, πολύ ακραίες, με τη χρήση των ναρκωτικών και την εκπόρνευση. Να βλέπεις έναν γονιό να ωθεί το παιδί του σε αυτά. Δεν θέλω να πω άλλα, για να μην προδώσω περισσότερα από το επεισόδιο. Το χειρότερο δεν είναι αυτό που ζήσαμε στο γύρισμα, αλλά ότι αυτά συμβαίνουν στ’ αλήθεια. Εμείς κληθήκαμε να κάνουμε αναπαράσταση κάποιων πραγματικών καταστάσεων, που εκεί έξω δεν είναι μυθοπλασία. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κατά κόρον», λέει στο “Τηλέραμα”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook