Μελίνα Μακρή: «Οι μεταμφιέσεις είναι κάτι γνώριμο για εμένα»

Το YFSF, η αποχώρηση από τους Vegas και η σχέση της με το γκρουπ σήμερα.

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, την οποία απολαμβάνουμε στο «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1 να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, αποκαλύπτεται μιλώντας για το σόου αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα με τους Vegas, από τους οποίους έφυγε για να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

 «Πάντα το παρακολουθούσα, είχα κάνει ένα guest πριν από δύο χρόνια, όπου έκανα τη Lady Gaga, και είχε πάει καλά. Με είχαν στο μυαλό τους κι εγώ το ήθελα και μάλλον ήταν το κατάλληλο timing να γίνει.

Εχω κάνει τόσες μεταμφιέσεις με τους Vegas, οπότε είναι κάτι γνώριμο για εμένα», λέει στη Realnews για το αγαπημένο σόου κάθε Κυριακή βράδυ.

Έπειτα από την αποχώρησή της από τους Vegas, η τραγουδίστρια, που εδώ και τρία χρόνια κάνει σόλο καριέρα, μιλά για τις διαφορές και τις απαιτήσεις αυτής της νέας συνθήκης:

«Θέλει περισσότερη δουλειά, γιατί πριν μοιράζονταν όλα.

Περισσότερα μυαλά, περισσότερες ιδέες. Η ομάδα μετράει, οπότε κι εγώ χτίζω την ομάδα μου. Από την άλλη, με τα παιδιά των Vegas έχουμε καλή σχέση, είμαστε αγαπημένοι. Δεν τσακωθήκαμε. Το είχαμε συζητήσει πολλούς μήνες πριν φύγω. Δεν έγινε απότομα. Τα δύο αγόρια τα αγαπώ.

Εχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί. Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο… Ο άντρας μου δουλεύει μαζί τους γιατί είναι ο ηχολήπτης τους. Είμαστε ακόμη φίλοι. Ο,τι κι αν κάνουν, τους στηρίζω. Ο Zero μας έχει παντρέψει».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook