Δανδουλάκη: «Είμαι απόλυτα φεμινίστρια»

Ανήκει στην κατηγορία των πιο ταλαντούχων ηθοποιών της γενιάς της και η πολυετή εμπειρία της στο χώρο της επιτρέπει αν μη τι άλλο να έχει άποψη για τα κυκλώματα, τις λυκοφιλίες αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση.

Η Κάτια Δανδουλάκη  μιλά εμφατικά και είναι απόλυτη και ξεκάθαρη.

«Αυτοί που τα λένε αυτά κάνουν ένα άλλο επάγγελμα από αυτό που διάλεξα εγώ. Στο δικό μου επάγγελμα είμαστε μια οικογένεια πολύ δύσκολων ανθρώπων, πολύ πιστών, πολύ ταλαντούχων και πάρα πολύ μεγάλων φίλων.

Στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου βρέθηκαν τέσσερις άνθρωποι του επαγγέλματος που με στήριξαν και ήταν εκεί πάντα και δεν θέλανε ποτέ να πω το όνομα τους, γι’ αυτό και δεν το αναφέρω. Οι λυκοφιλίες ανήκουν σε ένα επάγγελμα το οποίο εγώ δεν επέλεξα, όπως επίσης δεν επέλεξα κανένα επάγγελμα όπου να πρέπει να κάνω υποχωρήσεις.

Ήμουν πάντα προστατευμένη από τον χαρακτήρα μου. Ποιον σημαντικό άνθρωπο είχα δίπλα μου όταν έκανα επιχείρηση στα 23 μου με τα χρήματα που έβγαζα από την τηλεόραση; Αυτοδύναμη ήμουν πάντα. Όλο αυτό με το κίνημα είναι μια ανοησία. Γιατί αυτή η κυρία δεν του έδωσε μια στα μούτρα και δεν βγήκε να τον ξεφτιλίσει την ίδια στιγμή -για να μη χάσει τον ρόλο- και το είπε 50 χρόνια μετά; Γιατί εγώ δεν ένιωσα αδύναμη;

Πιστεύεις ότι αν με καλούσε ένας παραγωγός στο δωμάτιο του για να συζητήσουμε για μια ταινία για το Χόλιγουντ, θα πήγαινα;

Μπορείς να με αφήσεις ήσυχη σε παρακαλώ; Δεν μ’ ενδιαφέρει οι γυναίκες να μιλάνε έστω κι αργά, με ενδιαφέρει να καταλάβουν ότι δεν έχουν ανάγκη κανέναν. Είμαι απόλυτα φεμινίστρια, πρεσβεύω τον σεβασμό στο άτομο, όχι μόνο στο φύλο. Το κύκλωμα εσύ το επιλέγεις. Εμένα δηλαδή όλα τα κυκλώματα με αγάπησαν; Όλα αυτά είναι ανοησίες που τις λένε άνθρωποι που αρέσκονται να κάνουν τέτοιου είδους φασαρίες. Εγώ αγαπήθηκα πολύ με τους φίλους μου από τον χώρο.

Έδωσα και πήρα πολλά. Είμαι αχόρταγος άνθρωπος στην αγάπη. Δεν μπορώ το μίζερο δόσιμο. Υπήρξα λοιπόν τυχερή», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό Gala.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook