Μπάγια Αντωνοπούλου: Mου αρέσει το οικογενειακό κλίμα tου σταθμού»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει συμπληρώσει τις πρώτες εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ.

H όμορφη παρουσιάστρια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς νιώθει για το νέο αυτό εγχείρημα.

«Έχω εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο μου κόσμο και νιώθω πολύ καλά. Είμαι αισιόδοξη, το απολαμβάνω, το ζω, έχω περάσει την αγχωτική περίοδο που ένιωθα ότι κάνω τη μετάβαση. Με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τη Λάουρα Νάργες έχουμε δέσει ιδιαίτερα, παρά το ότι είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Ο καθένας δίνει το δικό του κομμάτι, έχουμε χωρίσει τους ρόλους μας, χωρίς ποτέ να έχει ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο. Αυτό είναι σπουδαίο σε μία συνεργασία»

Όταν έγινε η πρόταση για το «Survivor Πανόραμα», ήταν πιο δελεαστικός ο ρόλος της κεντρικής παρουσιάστριας ή του ότι θα έκανε κάτι τελείως διαφορετικό;

«Μου άρεσε η πρόταση, ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν το ότι ήμουν φανατική του «Survivor», ξενυχτούσα για να το δω, οπότε ένιωσα ότι μπορώ να μπω και να «κουμπώσω» σε αυτό το νέο ρόλο. Αυτό με έκανε να χαρώ περισσότερο και όχι το ότι θα ήμουν κεντρική παρουσιάστρια. Σίγουρα όμως, χαίρομαι και με τιμά το ότι ο σταθμός με επέλεξε για κεντρικό πρόσωπο»

Θεώρησε ατού το ότι μπαίνει σε ένα κανάλι με δυνατό ενημερωτικό τομέα οπότε θα μπορούσε στο μέλλον να αξιοποιηθεί και σε αυτό...

«Δεν σκέφτηκα λεπτό έτσι… Δεν σκέφτομαι το τι θα συμβεί μακροπρόθεσμα, με νοιάζει αυτό που κάνω τώρα, αφοσιώνομαι στο σήμερα και θέλω να πηγαίνει καλά αυτό που κάνω τώρα.

Για μένα σημαντικό ρόλο έπαιξε η αντιμετώπιση των ανθρώπων του σταθμού, μου αρέσει το οικογενειακό και υποστηρικτικό κλίμα, καθώς είναι η πρώτη φορά που το αντιμετωπίζω όλο αυτό. Με έκαναν να νιώσω ότι ανήκω εδώ, νιώθω ασφαλής», λέει η ίδια στο “TV Kous Kous”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook