Παπαχαραλάμπους: «Κατανοώ την αγωνία του κόσµου να µάθει»

Βαθιά στο πετσί του ρόλου της έχει μπει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Η επιστροφή, αφού μιλάει για την πιο τραγική στιγμή που μπορεί να ζήσει μία μάνα, αυτή του να χάνει το ίδιο της το παιδί.

Ακριβώς σε αυτή την τραγική ιστορία έχει βασιστεί η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός η οποία μιλάει για όλα τα συναισθήματα που γεννήθηκαν μέσα της όταν ανέλαβε τον συγκεκριμένο ρόλο. Διαβάστε τι είπε…

Η ηρωίδα που παίζεις φέρει ένα βαρύ τραύμα, αφού της απήγαγαν το ένα της παιδί. Πόσο δύσκολα μπαίνει στο mood ενός τέτοιου ρόλου μια μητέρα, αλήθεια;

“∆ύσκολα, πολύ δύσκολα! Μην το συζητάς. ∆εν υπάρχει χειρότερο πράγµα από το να χάσει µια µάνα το παιδί της. Αδιανόητο”…

Εκανες προβολή ή το απέφυγες;

“Θες-δεν θες, µπαίνεις, αλλά το βγάζεις κατευθείαν από το µυαλό σου κάτι τέτοιο και αφήνεσαι να παίξεις τον ρόλο. ∆εν αντέχεται κάτι τέτοιο. Το βρίσκω τραγικό”.

Αυτό που η μητέρα του Αλεξ ψάχνει να τον βρει τόσα χρόνια χωρίς αποτέλεσμα…

“Είναι µια κόλαση! Μια αληθινή κόλαση”!

Να γυρίσουμε στη σειρά στην οποία δεν σταματούν οι ανατροπές, Αννα-Μαρία.

“Ερχονται συνεχώς καινούργιες κι αυτό νοµίζω ότι είναι ένας άσος της δουλειάς. Παίρνοντας τα σενάρια στα χέρια µου, έχω κι εγώ αγωνία να δω πού πάει η ηρωίδα µου, πού πάει η σειρά. Κατανοώ, λοιπόν, και την αγωνία του κόσµου να µάθει όσα έρχονται”.

Τα οποία δεν κάνει να μας αποκαλύψεις;

“∆εν κάνει, δεν κάνει (σ.σ.: γελάει)! Να χαλάσω το σασπένς; Μείνετε συντονισµένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται προσεχώς. Αναµείνατε”!

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook