Φιλίνη: «Είναι μια εμπειρία μοναδική»

Είναι μία από τις εκπλήξεις του φετινού «Your Face Sounds Familiar»!

Η Ελένη  Φιλίνη, ηθοποιός και τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξη της, μιλάει για την εμπειρία της συμμετοχής της στη φετινή παραγωγή του show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1.

«Είναι μοναδική, εξαιρετική εμπειρία» λέει και συμπληρώνει:

«Μιλάμε για μια τεράστια παραγωγή, κάτι που φαίνεται και από το στούντιο. Μιλάμε για ένα μεγάλο επιτελείο που δουλεύει από πίσω, το οποίο αποτελείται από άρτιο τεχνικό προσωπικό. Σου δίνεται η αίσθηση ότι συμμετέχεις σε παραγωγή του εξωτερικού».

Στη συνέχεια η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εξηγεί στην Espresso πώς αποφάσισε να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Οταν μου έγινε η πρόταση και πήγα να συζητήσω με την παραγωγή, νόμιζα ότι ήταν για την κριτική επιτροπή. Γνώριζα ότι στο σόου παίρνουν μέρος νέα παιδιά… Οταν μου είπαν “θέλουμε να συμμετάσχεις”, το σκέφτηκα και είπα “ας το δοκιμάσω, μπορεί να έχουν δίκιο” και δεν το μετάνιωσα. Περνάω τέλεια. Δημιουργώ και αυτό μού αρέσει πολύ» αναφέρει.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν πράγματι αυτή η προσπάθεια που γίνεται από όλους κι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα δεν εμπεριέχει ανταγωνισμό…

«Εγώ δεν μπήκα μέσα με καμιά προοπτική, γιατί τόσα χρόνια έχω κάνει τον κύκλο μου στον χώρο και δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Το έκανα για την εμπειρία, για να περάσουμε όμορφα, και το ίδιο νιώθω ότι συμβαίνει και με τους υπόλοιπους. Τα παιδιά που συμμετέχουν είναι μια ομάδα ταλαντούχων νέων, με σπουδές. Είναι μια εμπειρία μοναδική και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και καμία διάθεση ανταγωνισμού. Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι δεν αποχωρεί κανείς, απλώς κάθε εβδομάδα κάποιος κερδίζει και δίνει το ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του».

Πηγή: gossip-tv.gr