Ασημακοπούλου: «Η Αντωνία και ο Κωνσταντίνος έχουν γίνει ένα σώμα»

Η ηρωίδα της από τη σειρά «Το σόι σου» και ο ερχομός ενός παιδιού.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της κάνει λόγο για το γεγονός ότι η σχέση της ηρωίδας της με τον Κωνσταντίνο (Aλέξανδρο Μπουρδούμη) θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός παιδιού.

Η Αντωνία και ο Κωνσταντίνος γιορτάζουν τον ερωτά τους κάθε μέρα;

«Η Αντωνία και ο Κωνσταντίνος έχουν γίνει πλέον ένα σώμα. Ο ένας δεν μπορεί χωρίς την παρουσία του άλλου. Δεν είναι μόνο έρωτας, είναι μια βαθιά αγάπη αυτό που τους ενώνει».

Η αγαπησιάρικη σχέση τους πού βασίζεται;

«Στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Έχουν περάσει δύσκολες στιγμές και αυτό τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά».

Αντωνία και Κωνσταντίνος δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί. Έχουν ήδη προσπαθήσει να μεγαλώσουν την οικογένεια τους με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά χωρίς επιτυχία. Μάλιστα, με συγκινητικά λόγια η Αλεξάνδρα εμψύχωσε τη νύφη της έπειτα από μία ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια…

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε το ζευγάρι να συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση παιδιού μέσω της υιο-θεσίας. Και τότε ξανά όλα τα μέλη της οικογένειας θα τους συμπαρασταθούν. Τρυφερά, αλλά και… αστεία, όπως μόνο οι Τριαντάφυλλοι ξέρουν!

Πιστεύουν ότι ένα παιδί θα επισφραγίσει την αγάπη τους;

«Η αγάπη τους δεν χρειάζεται κάτι να την επισφραγίσει, είναι βασισμένη σε πολύ γερά θεμέλια. Βέβαια και αισθάνονται ότι με ένα παιδί θα ολοκληρωθεί η οικογένεια τους. Όπως γνωρίζετε, ο Κωνσταντίνος έχει ήδη ένα γιο, τον Μένιο, από προηγούμενο γάμο, που η Αντωνία τον αγαπάει σαν να ήταν δικός της γιος. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελε κι εκείνη να βιώσει τη μητρότητα με οποιονδήποτε τρόπο και να δώσει την αγάπη της σε ένα παιδί”, λέει στον “Τηλεθεατή”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook