Γιάννα Τερζή: «Είµαι ταυτισµένη µε τον πατέρα µου»

Aνανεωµένη µετά τη Εurovision, η Γιάννα Τερζή επιστρέφει δισκογραφικά µε ένα τραγούδι µε κοινωνικό µήνυµα, το «Karma», το οποίο αναφέρεται στο bullying, ενώ αποκαλύπτει την πραγματική σχέση με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

Η κόρη του αγαπηµένου λαϊκού ερµηνευτή µιλά µε λόγια αγάπης για εκείνον…

«Παρόλο που είµαι ταυτισµένη µε τον πατέρα µου, έχουµε µια σχέση αλληλοσεβασµoύ. Είναι ένας ευθύς και αληθινός άνθρωπος, έτσι µας µεγάλωσε και µας έχει βγει σε καλό. Εµείς ήµασταν και είµαστε πάντα ενωµένοι και δεν έχουµε έρθει ποτέ σε ρήξη µεταξύ µας. Είµαι πολύ µεγάλη για να λέω τα προβλήµατά µου στον πατέρα µου, τα λύνω µόνη µου.

Ο πατέρας µου ήταν άλλης γενιάς τραγουδιστής, συνέβαιναν άλλα πράγµατα τότε. Είναι πάντα θετικός, µένει στην ουσία και θέλει να µένω κι εγώ στην ουσία των πραγµάτων. Αν δώσεις περισσότερη σηµασία στα τριγύρω και όχι στην δουλειά σου, τότε χάνεις το νόηµα», λέει, προσθέτοντας πως θα ήθελε να συνεργαστεί µαζί του:

«Θα ήθελα πολύ να γράψουµε ένα κοµµάτι µαζί, δεν ξέρω όµως σε τι διάθεση θα τον βρω, γιατί έχει αποσυρθεί και δεν έχει πρόθεση να ξαναµπεί στο παιχνίδι. Αν όµως του αρέσει το κοµµάτι, µπορεί και να γίνει απλά και αυθόρµητα» είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια στη Realnews. 

Πηγή: gossip-tv.gr