Φωτεινή Γεωργίου: «Αυτό που κάνω δεν είναι για μένα δουλειά»

Τα τελευταία 7 χρόνια παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή «Υγεία Πάνω απ’ όλα» στον ΑΝΤ1.

Η Φωτεινή Γεωργίου μίλησε αν μέχρι σήμερα βρίσκει προκλήσεις σε αυτή τη δουλειά και ποια ήταν η μεγαλύτερη φιλοδοξία της όταν ξεκίνησε την εκπομπή.

Ως παρουσιάστρια, συνεχίζετε μέχρι σήμερα να βρίσκετε προκλήσεις στη συγκεκριμένη δουλειά;

«Αυτό που κάνω δεν είναι για μένα δουλειά… είναι κάτι που αγαπώ. Συνεχίζω να βρίσκω προκλήσεις –τις ψάχνω, μάλιστα-, βάζω νέους στόχους και προσπαθώ να τους πετύχω γιατί μέσα από αυτήν τη διαδικασία προκύπτουν η εξέλιξη και η βελτίωση».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη φιλοδοξία σας όταν ξεκινήσατε αυτήν την εκπομπή;

“Να πετύχει το «πείραμα» έτσι όπως ήταν αρχικά και να καθιερωθεί ένας διαφορετικός τρόπος επικοινωνίας με τους τηλεθεατές για θέματα υγείας, σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες. Πιο άμεσος, κατανοητός, καθημερινός και πάντα αξιόπιστος”.

Έχετε πολύ μεγάλη εμπειρία στο ιατρικό ρεπορτάζ. Πιστεύετε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Έλληνες σήμερα την υγεία τους;

«Έχει αλλάξει αρκετά. Νομίζω ότι βοηθήσαμε σε αυτό και όλοι εμείς οι ιατρικοί συντάκτες και οι εκπομπές όπως η δική μας, η οποία φέρνει την ιατρική είδηση, την προειδοποίηση για πρόληψη, την αξία της σωματικής και ψυχικής ευεξίας και ισορροπίας στο σπίτι του καθενός», αναφέρει στο “7 MEΡΕΣ ΤV”.

Πηγή: gossip-tv.gr