Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Έχω την τάση και να ερωτεύομαι»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναρωτιέται «Πού με φτάσανε οι έρωτες» από τον τίτλο του νέου της άλμπουμ και γι’ άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει φθάσει άκριτα στην κορυφή της γενιάς της.

Ερωτική, αισθαντική, δοτική. Τόσο όσο… ώστε να μη χάνεται η ισορροπία.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναρωτιέται «Πού με φτάσανε οι έρωτες» από τον τίτλο του νέου της άλμπουμ και γι’ άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει φθάσει άκριτα στην κορυφή της γενιάς της.

Στην εποχή μας ο έρωτας έχει γίνει πιο δύσκολος ή αντίθετα οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο. ανοιχτοί και πλησιάζονται περισσότερο;

«Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο ανοιχτοί. Αλλά ο έρωτας δεν έχει να κάνει με το αν πλησιάζονται οι άνθρωποι ή όχι. Ο έρωτας έχει να κάνει με τη δική, σου διαθεσιμότητα απέναντι στο να σου συμβούν τα πράγματα. Ο έρωτας κάπου θα σε βγάλει, όπου δεν θα είναι πάντα ψηλά. Κάποια στιγμή θα σε ρίξει. Αλλά μετά θα σε ξαναφέρει στη ζωή και αυτή είναι η μεγάλη του μαγεία»

Είσαι ανοιχτή στον έρωτα πάντα;

«Πάντα ανοιχτή και τον αναζητώ παντού. Ακόμα και στην καθημερινότητα μου, στους ανθρώπους που συναντάω στη λαϊκή. Έχω την τάση -πάντα- και να ερωτεύομαι και να με ερωτεύονται οι γύρω μου», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στον “Ελεύθερο Τύπο”.

Πηγή: gossip-tv.gr