Πετρουτσέλι: «Είναι η πιο ευτυχισµένη περίοδος στη ζωή µου»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν µπορεί να κρύψει τα πρωτόγνωρα συναισθήµατα που νιώθει για τον ερχοµό του πρώτου της παιδιού.

Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν µπορεί να κρύψει τα πρωτόγνωρα συναισθήµατα που νιώθει για τον ερχοµό του πρώτου της παιδιού.

 «Ανυποµονώ να αντικρίσω το παιδί µου. Είναι η πιο ευτυχισµένη περίοδος στη ζωή µου. Είµαι µονίµως χαµογελαστή. Μπήκα στον έκτο µήνα της εγκυµοσύνης µου. Ακόµη δεν γνωρίζουµε το φύλο του µωρού. Το µόνο που µε νοιάζει είναι να είναι γερό. Η µεγαλύτερη ανησυχία µου είναι να είναι καλά το παιδί µου. Εφόσον οι εξετάσεις, όµως, είναι φυσιολογικές, µόνο µε χαρά πληµµυρίζω!», εξοµολογείται στη “Real”.

Μπορεί να αποµένουν ακόµη αρκετοί µήνες για τον ερχοµό του µωρού, αλλά οι προετοιµασίες για το παιδικό δωµάτιο έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Το παιδικό δωµάτιο δεν είναι εξ ολοκλήρου έτοιμο. Βρισκόµαστε ακόµη στο στάδιο της προετοιµασίας. ∆ιαλέξαµε, ωστόσο, για τη διακόσµησή του ουδέτερες αποχρώσεις, όπως µπεζ και ζαχαρί. Επιλέξαµε κλασικά χρώµατα, καθώς δεν γνωρίζουµε ακόµη αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι». Η Φλορίντα και ο Aρης Γούτος γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 µέσω κοινής παρέας και αµέσως κατάλαβαν ότι ήταν πλασµένοι ο ένας για τον άλλον.

Έναν χρόνο µετά, η Ιταλίδα καλλονή και ο γοητευτικός σύντροφός της ανυποµονούν για την ηµέρα που ο έρωτάς τους θα ολοκληρωθεί µε τον πιο όµορφο τρόπο, κρατώντας το πρώτο παιδί τους αγκαλιά.

Πηγή: gossip-tv.gr