Μάγκι Χαραλαμπίδου: “Νιώθω καλά µε τον εαυτό µου”

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έγινε ποτέ μητέρα μέχρι σήμερα…

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έγινε ποτέ μητέρα μέχρι σήμερα…

Η αγαπημένη ραδιοφωνική και μουσική παραγωγός αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως δεν ένιωσε ποτέ την μεγάλη ανάγκη να αποκτήσει δικό της παιδί καθώς μεγάλωσε τον γιο του συντρόφου της Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη σαν να ήταν δικό της παιδί.

Διαβάστε τι αποκάλυψε…

Ο Αλέξανδρος έχει έναν γιο, µε τον οποίο έχεις πολύ καλή σχέση…

“Ο ∆ηµήτρης είναι τώρα 20 χρόνων”.

∆εν έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε παιδί µαζί ή να υιοθετήσετε;

“Ολα αυτά τα χρόνια που είµαστε µαζί, ο Αλέξανδρος µε παροτρύνει. Οχι ότι αρνιόµουν, γιατί είµαι σίγουρη ότι ο γιος του Αλέξανδρου θα είχε τέλεια σχέση µε το αδελφάκι του.

Είµαστε πολλά χρόνια µαζί. Θα µπορούσαµε να είχαµε ήδη κάνει ένα παιδί και να είναι και µεγάλο. Προφανώς, επειδή υπήρχε στη ζωή µου ο ∆ηµήτρης, ο οποίος µεγάλωνε µαζί µας από µικρός, ένιωθα ότι έχω ένα παιδί και, αφού αγαπώ τον σύντροφό µου, εννοείται ότι αγαπώ και το παιδί του. Ο ∆ηµήτρης είναι και ένα εκπληκτικό πλάσµα.

∆εν είµαι η µαµά του και τον αγαπώ. Θέλω να υπάρχει στη ζωή µου, τον λατρεύω! Ενιωσα, λοιπόν, ότι µεγάλωνα µε ένα παιδί. Νιώθω ότι είναι το παιδί µου. Οπότε ίσως έτσι µε κάλυψε. ∆εν είναι ότι δεν ήθελα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το κυνηγήσεις κιόλας.

Όµως, δεν έχω κάνει καµία προσπάθεια, για να πω ότι δεν µπόρεσα. Ποτέ δεν είναι αργά, αλλά δεν νοµίζω ότι είµαι ότι σε τέτοια φάση.

Επειδή ήδη έχω µεγαλώσει ένα παιδί, µου είναι πολύ δύσκολο να ξαναµεγαλώσω άλλο ένα. Οχι ότι δεν έχω δυνάµεις. Νιώθω καλά µε τον εαυτό µου και είμαι κατασταλαγµένη”.

Πηγή: gossip-tv.gr