Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Δεν έψαξα ποτέ μου δουλειά στην τηλεόραση»

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη δραματική σειρά «Το κάρμα» του ΑΝΤ1, το 2009.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη δραματική σειρά «Το κάρμα» του ΑΝΤ1, το 2009.

AdTech AdΈκτοτε, ερμήνευε θεατρικούς ρόλους, απέχοντας από την Τν. Μέχρι που στη ζωή της μπήκε το «Τατουάζ».

Ο λόγος για την ηθοποιό Ελεονώρα Αντωνιάδου.

Είστε επιλεκτική στις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα ποτέ μου δουλειά στην τηλεόραση. Η πρόταση για το “Τατουάζ” ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για εμένα. Όταν διάβασα τα πρώτα επεισόδια και γυρίσαμε τον πιλότο, συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για μία ποιοτική δουλειά, που γίνεται με πολλή αγάπη από όλους μας».

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της Νικόλ;
«Είναι μία γυναίκα που έχει βυθιστεί στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θεωρεί ότι με τον ερχομό ενός παιδιού θα καλύψει το κενό που νιώθει μέσα της. Αν και είναι δυναμική και αποφασιστική τόσο στη δουλειά της όσο και στις φιλίες της, μέσα στο γάμο της έχει χάσει τον εαυτό της».

Μετά το σερί των προβλημάτων που την έπνιξαν, μπαίνει ο έρωτας στη ζωή της;
«Δίνει αγάπη. Έχει κατανόηση για τους ανθρώπους που είναι γύρω της. Αυτό της επιστρέφεται με ένα μαγικό τρόπο. Γνωρίζει, λοιπόν, έναν άνθρωπο που φέρνει το φως στη ζωή της»

Τι την ελκύει στον Στέφανο;
«Έχει ένα γήινο τρόπο σκέψης που τη συνεπαίρνει. Την προτρέπει να δει την ομορφιά της ζωής. Τη βάζει στη δική του καθημερινότητα, που είναι περιπετειώδης και πολύ πιο συναρπαστική από τη ζωή που είχε μέχρι τώρα».

Ο έρωτας, τελική, είναι ο πιο γλυκός εθισμός;
«Μπορεί να σε γλυκάνει, να σε απελευθερώσει, να βγάλει από μέσα σου την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αλλά μπορεί και να σε κάνει κτητικό, ανασφαλή και ζηλιάρη. Εξαρτάται από  τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πηγή: gossip-tv.gr