Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν μπορώ να με αντιμετωπίσω σαν ένα προϊόν»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι από τα ελάχιστα πια παραδείγματα ηθοποιών που δεν «πουλάνε» την προσωπική τους ζωή με φωτογραφίες στα έντυπα. Της έχουν προτείνει να κάνει στημένα παπαράτσι θέματα με τον σύντροφό της; «Νομίζω έχω υπάρξει αρκετά σαφής με τη στάση μου για το αν και κατά πόσο θέλω να μιλάω για τη σχέση μου […]

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι από τα ελάχιστα πια παραδείγματα ηθοποιών που δεν «πουλάνε» την προσωπική τους ζωή με φωτογραφίες στα έντυπα.

Της έχουν προτείνει να κάνει στημένα παπαράτσι θέματα με τον σύντροφό της;

«Νομίζω έχω υπάρξει αρκετά σαφής με τη στάση μου για το αν και κατά πόσο θέλω να μιλάω για τη σχέση μου και να εκθέτω τις προσωπικές μου στιγμές.

Η αρνητική απάντηση σε οτιδήποτε σε σχέση με αυτό που αναφέρεις είναι τόσο αναμενόμενη που πιστεύω προηγείται μιας τέτοιας πρότασης. Είμαι τόσο κάθετα αντίθετη με όλο αυτό.

Το θεωρώ φτηνό, το θεωρώ δήθεν, το θεωρώ επηρμένο συν του ότι τα περιοδικά συνήθως θέλουν να παρουσιάσουν μία εικόνα που πιστεύουν ότι θα πουλήσει περισσότερο χωρίς να νοιάζονται για το ποιός πραγματικά είσαι. Λογικό, επιχείρηση είναι, θέλουν να πουλήσουν.

Εγώ όμως δεν μπορώ να με αντιμετωπίσω σαν ένα τέτοιου είδους προϊόν. Εγώ αυτό που θέλω να “αγοράσει” ο κόσμος από μένα είναι μία μορφή ψυχαγωγίας, μία συναισθηματική εκτόνωση. Μακάρι να είμαι ενδιαφέρουσα πάνω στη σκηνή ή στην οθόνη κι ας είμαι πλήρως αδιάφορη εκτός. Δεν με νοιάζει» τόνισε στην Αγορά.

Πηγή: gossip-tv.gr