Βίκυ Καγιά: «Ο ύπνος είναι το φυσικό μπότοξ»

Το σώμα της δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που ήταν 18.

Το σώμα της δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που ήταν 18, αλλά αυτό δεν οφείλεται ούτε σε εξαντλητικές δίαιτες ούτε σε εντατική γυμναστική, αλλά στο καλό DΝΑ που κληρονόμησε από τη μαμά της, Αλεξάνδρα.

«Να ‘ναι καλά η μαμά!», λέει η Βίκυ Καγιά. «Κάνω γυμναστική όταν προλαβαίνω. Τρέχω ή κάνω ιππασία. Γιόγκα δεν προλαβαίνω πια, γιατί δεν ταιριάζουν τα ωράρια μου με τα ωράρια στις τάξεις». Όσο για τα μυστικά της ομορφιάς της, η Βίκυ έχει σαν μότο της το «back to basics».

«Κάνω κάποια φυσικά πράγματα, τα οποία δουλεύουν καταπληκτικά. Νούμερο ένα, ο ύπνος. Είναι το φυσικό μπότοξ. Νούμερο δύο, παγωμένες κομπρέσες χαμομήλι σε όλο το πρόσωπο, ένα τεταρτάκι πριν κοιμηθούμε. Κάνει θαύματα. Νούμερο τρία, αντιηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Και πολύ νερό! Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω τόσο πολλές ευαισθησίες με το δέρμα μου μετά την περιπέτεια με το σταφυλόκοκκο, που δεν κάνω μάσκες, δεν πάω σε αισθητικούς. Μια κρέμα βάζω, νερό, σαπουνάκι και βάφομαι λίγο. Λίγο ρουζάκι, λίγη πούδρα, για να μη γυαλίζει η κρέμα και κραγιόν», λέει στο περιοδικό Instyle. Όμως, τονίζει πως: 

«Η ψυχολογία μας είναι που μας κάνει ωραίο το δέρμα. Όταν είμαστε καλά, είμαστε θετικοί, λάμπουμε. Όταν είμαστε στα μαύρα μας, είμαστε γκρι».

Πηγή: gossip-tv.gr