Χρύσπα: «Οι αυξομειώσεις που είχα οφείλονταν στα βουλιμικά επεισόδια»

Η Χρύσπα ακόμα μια φορά μίλησε για το πρόβλημα που είχε με την διατροφή της και το πρόγραμμα που ακολουθεί τώρα.

Η Χρύσπα ακόμα μια φορά μίλησε για το πρόβλημα που είχε με την διατροφή της και το πρόγραμμα που ακολουθεί τώρα.

«Ξύπνησα μια μέρα και είπα στον εαυτό μου “Δεν πάει άλλο!”. Έτσι πήρα τις συμβουλές ενός ειδικού και απευθύνθηκα σε κάποιον διαιτολόγο-διατροφολόγο. Άλλαξα τις διατροφικές μου συνήθειες, έφτιαξα το πρόγραμμά μου και πρόσεξα πολύ τη διατροφή μου. Έτσι κατάφερα να χάσω τα περιττά κιλά, έκανα καλό στο σώμα και στον οργανισμό μου, στην υγεία μου και στον ίδιο μου τον εαυτό» είπε εξηγώντας πώς αντιμετώπισε τη βουλιμία και συνέχισε αναφερόμενη στις αυξομειώσεις του βάρους της:

«Οι αυξομειώσεις που είχα παλαιότερα οφείλονταν στα βουλιμικά επεισόδια που αντιμετώπιζα. Ευτυχώς, κατάφερα να ξεπεράσω αυτά τα προβλήματα και έχω γίνει λιγότερο αυστηρή με τον εαυτό και το σώμα μου» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό like.

Όσο για το τι πρόγραμμα διατροφής, που ακολουθεί: «Η διατροφή μου περιλαμβάνει αρκετή και καθαρή πρωτεΐνη, όπως το λευκό κρέας, το ψάρι, πολλά φρούτα και λαχανικά, 2-3 φορές την εβδομάδα όσπρια, αλλά και ξηρούς καρπούς -ειδικά φιστίκια Αιγίνης. Αποφεύγω να καταναλώνω πολλά τυριά, τηγανιτά, αλκοόλ και κενές θερμίδες γενικά», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο περιοδικό «Like».

Πηγή: gossip-tv.gr