Δολαψάκης: «Είναι πολύ όμορφο που μας δίνεται η δυνατότητα να γράψουμε ιστορία»

Ο Γιάννης Δολαψάκης μίλησε στο athleticradio.gr μία ημέρα πριν το ιστορικό παιχνίδι του ΑΟΑΝ με τη Λευκίμμη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ΑΟΑΝ δίνει αύριο (27/10) ένα ιστορικό παιχνίδι στην Κέρκυρα κόντρα στη Λευκίμμη, καθώς έχει την ευκαιρία να προκριθεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αμυντικός της ομάδας του Αγίου Νικολάου, Γιάννης Δολαψάκης μίλησε στο athleticradio.gr για την μεγάλη αυτή ευκαιρία, αλλά και το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Όσα είπε ο Γιάννης Δολαψάκης:

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι: «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Είναι πολύ όμορφο που μας δίνεται η δυνατότητα να γράψουμε ιστορία και είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε τα πάντα για να το κάνουμε.

Για την προετοιμασία του ΑΟΑΝ: «Έχουμε κάνει μια mini προετοιμασία καθώς προερχόμαστε από το παιχνίδι του πρωταθλήματος αλλά θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε μας παρουσιαστεί».

Αναφορικά με την ψυχολογία της ομάδας: «Πετύχαμε το στόχο των τριών βαθμών στο Γάζι αλλά η ομάδα ξέρει να διαχειρίζεται νίκες και παραμείναμε προσγειωμένοι καθώς έχουμε σημαντικό παιχνίδι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Τετάρτης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook