Βαλμπουενά: «Αφιερωμένο στους φιλάθλους μας – Είναι κάτι που αξίζαμε» (vid)

Σε μία ακόμη κατάκτηση τροπαίου μέσα σε λίγους μήνες έφτασε ο Ολυμπιακός.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε και εκείνη του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με σκορ 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό του Βόλου.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού τη σεζόν που τελείωσε, δήλωσε πολύ χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του, ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο στους οπαδούς του συλλόγου οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα, στο γήπεδο, εξαιτίας των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος «μαέστρος»:

Για τη χαρά που νιώθει και την αφιέρωση στους οπαδούς: «Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματά μου, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που αξίζαμε, ολοκληρώνουμε μια πολύ καλή χρονιά που έχουμε κάνει. Παίξαμε επιτέλους τον τελικό, τα καταφέραμε, τον κερδίσαμε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια χρονιά δύσκολη, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο σήμερα, η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το καταφέραμε αυτό για τους φιλάθλους μας, είναι κρίμα που δεν είναι εδώ να το γιορτάσουμε μαζί τους, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τη σεζόν που ξεκινά: «Θα προσπαθούμε πάντα για το κάτι περισσότερο. Ξέρουμε ό,τι δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε πολύ, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολλές ικανότητες και δυνατότητες, δουλεύουμε πάρα πολύ και πάντα θα προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω».

Για το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί: «Συνήθως εκτελώ εγώ τα πέναλτι, σήμερα ήθελε να το κάνει ο Γιουσέφ, του το έδωσα, σημασία δεν έχει ποιος εκτελεί ένα πέναλτι, σημασία έχει ό,τι κερδίσαμε και μένω σε αυτό».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook