Τελικός Κυπέλλου: Οι αποστολές των δύο ομάδων

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ανακοίνωσαν τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις αποστολές τους για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός και η περυσινή φιναλίστ του Κυπέλλου ΑΕΚ, κοντράρονται το Σάββατο (12/09) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με στόχο οι μεν την κατάκτηση του 17ου νταμπλ της ιστορίας τους και οι δε την κατάκτηση του κυπέλλου μετά από τρεις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες.

Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε πως την αποστολή στον Βόλο θα ακολουθήσουν οι Κρίστινσον, Ραφίνια και Χολέμπας, οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής (οι ομάδες θα αγωνιστούν με τα περσινά ροστερ), αλλά θα προπονηθούν κανονικά και θα βοηθήσουν ψυχολογικά την ομάδα. Η ΑΕΚ από την άλλη θα έχει τελικά στη διάθεσή της τον νεαρό στόπερ Ζίγκα Λάτσι που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού αλλά το ξεπέρασε και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός:

Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook