Σκέψεις για ορισμό του Τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου!

Νέα αναβολή για τον… ταλαιπωρημένο τελικό Κυπέλλου, Το ποτε τελικά θα γίνει παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στις 21.00 στο ΟΑΚΑ) φέρνει τα πάνω κάτω στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η ΕΠΟ καταβάλλει προσπάθεια ώστε να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, ημέρα που με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει βέβαια ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα, με την σέντρα του να πηγαίνει… πίσω!

Η αναβολή του τελικού Κυπέλλου της Κυριακής (30/8) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό λόγω του κρούσματος κορονοϊού στον Λοβέρα φέρνει τα πάνω κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι πρώτες σκέψεις της ΕΠΟ μετά τη γνωστοποίηση της αναβολής κάνουν λόγο για διεξαγωγή του τελικού το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Στην Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία προσανατολίζονται στο να αναβάλλουν την έναρξη της Super League που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 12-13/9 και να ορίσουν τον τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι εφόσον γίνει ο τελικός τότε οι ομάδες θα έχουν τα ροστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, άρα και τις μεταγραφες που πραγματοποίησαν μέχρι τότε.

Αυτό σημαίνει πως θα πάει πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος κατά μια εβδομάδα. Βέβαια τη Δευτέρα (31/8) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Super League και νωρίτερα η ΕΠΟ αναμένεται να έχει αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτό που αποτέλει ερωτηματικό είναι η έδρα που θα διεξαχθεί η έδρα της αναμέτρησης. Αυτό καθώς ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ ήταν σε κακή κατάσταση και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε εργασίες και αντικατάσταση του χλοοτάπητα από τη Δευτέρα (31/8).