Πέρασε και τον Εθνικό η Επισκοπή!

Στην επόμενη (3η) φάση του κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε η Επισκοπή καθώς μετά τον ΠΟΑ απέκλεισε και τον Εθνικό Πειραιώς. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα επικράτησε με 2-0 στο ΔΑΚ Γάλλου.

Στο 1ο ημίχρονο η Ρεθυμνιώτικη ομάδα δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, ενώ κοιτούσε να βρει ανέτοιμη την αντίπαλη άμυνα μέσα από την πίεση στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Κι όλα αυτά ενώ ο Νίκος Χαλκιαδάκης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 29ο λεπτό έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον αριστερό γαστροκνήμιο.

Στο 34′ ο Γκιόκας δεν πρόλαβε τη μπαλιά του Φουκαράκη στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, με τον Ευαγγέλου να απομακρύνει την τελευταία στιγμή. Στο 35′ το σουτ του Τσιάβου πέρασε άουτ.

Το σκορ άνοιξε για την Επισκοπή στο 41ο λεπτό με το Μανώλη Φουκαράκη. Η επιμονή του να κυνηγήσει μια χαμένη μπάλα τον δικαίωσε και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-0.

Στο 44ο λεπτό το συρτό σουτ του Τσιάβου μπλόκαρε ο Χανιωτάκης. Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε δυνατά και είχε μία σημαντική στιγμή με τον Τσιντώνη, το σουτ του οποίου προσέκρουσε σε πόδια αμυνομένων και πέρασε κόρνερ.

Στο 72′ ο Πολίτης επιχείρησε ένα νέο μακρινό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 85ολεπτό. Ο Σουμπασάκης έβγαλε τη σέντρα, ο Κωνσταντίνος Λίμα κατέβασε τη μπάλα και με σουτ την έστειλε αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στην επόμενη (3η) φάση του κυπέλλου Ελλάδος η Επισκοπή θα αντιμετωπίσει ομάδα ανώτερης κατηγορίας (Football League).

Διαιτητές: Βισκαδούρος, Δασκαλάκης, Ελευθεράκης (Ηρακλείου).

Επισκοπή (Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ανδρικόπουλος, Λίμα, Καλογεράκης (85’ Μπρίτο), Καρβουνιάρης, Χαλκιαδάκης (30’ λ.τ. Μυρθιανός), Σουμπασάκης, Φουκαράκης, Γκιόκας (78’ Τσιριγώτης), Νίκιτς, Γκελοσάνι.

Εθνικός (Τερεζόπουλος): Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος (68’ Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράϊ (85’ Διάκος), Γκέτσι (64’ Χατζηστάμου), Τσιντώνης, Τσιάβος, Πολίτης, Λαμπράκης.

athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook