Η εταιρία E- Damianakis δίπλα στην Ελληνική αστυνομία!

Με σχετική ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου ευχαριστούν την εταιρία και τον ιδιοκτήτη της Μανώλη Δαμιανάκη γι αυτή τη σημαντική προσφορά του.

Η εταιρία E-Damianakis που δραστηριοποιείτε στην πώληση και εμπορία ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού στέκεται δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Μανώλη Δαμιανάκη για την προσφορά και δωρεά εργαλείων σε ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό υλικό, η οποία θα μεταβεί στα σύνορα της πατρίδας, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο σε χιλιάδες μετανάστες.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Καθημερινά όλοι μας παρακολουθούμε με αγωνία και κομμένη την ανάσα τον σκληρό αγώνα των συναδέλφων μας, και όχι μόνο, στα ανατολικά σύνορα της πατρίδας μας, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο σε δεκάδες χιλιάδες μετανάστες. Ο αγώνας αυτός έχει ενώσει και έχει ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, υπέρ της προσπάθειας αυτής, και καθημερινά βλέπουμε την έμπρακτη στήριξη από ιδιώτες και φορείς.

Ο αγώνας αυτός έχει ενώσει και έχει ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, υπέρ της προσπάθειας αυτής και καθημερινά βλέπουμε την έμπρακτη στήριξη από ιδιώτες και φορείς.

Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, που από την πρώτη μέρα θέσαμε τους εαυτούς μας στην διάθεση του Αρχηγείου την δωρεά της εταιρείας ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού E-DAMIANAKIS σε πρώτης ανάγκης εργαλεία, απαραίτητα για τους συναδέλφους που επιχειρούν στα σύνορα μέρα και νύχτα (φακούς και προβολείς LED, μπαταρίες, φορτιστές και καλώδια, γάντια εργασίας και μιας χρήσεως, εργαλεία χειρός κ.α) και τους ευχαριστούμε για την ευγενική αυτή κίνηση.

Τα υλικά θα αποσταλούν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας ώστε να διανεμηθούν εκεί που πρέπει».