Φάρμακο η πρόκριση αλλά χωρίς Κουνενάκη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τον Κουνενάκη να είναι το τελευταίο πρόβλημα.

Χωρίς τον Νίκο Κουνενάκη θα αντιμετωπίσει αύριο ο ΟΦΗ τον Ατρόμητο για τον δεύτερο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο αρχηγός της Κρητικής ομάδας αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ο Γιώργος Παράσχος προτίμησε να τον ξεκουράσει εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μετά και από την απουσία του έμπειρου μεσοαμυντικού ο ΟΦΗ έμεινε μόλις με δύο κεντρικούς αμυντικούς στην σύνθεση του(Μπαρκαουάν, Γκάγκουλα). Εκτός έμειναν ακόμα οι τραυματίες Ισά, Αρβανίτης και Πέερσμαν.

Αντιθέτως επιστρέφουν στην αποστολή οι Ντρούλιτς, Σίμιτς, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Νουαφόρ που είχαν απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο Γιώργος Παράσχος για το αυριανό παιχνίδι είναι οι παρακάτω: Τζόρβας, Κασμερίδης, Κοκκινάκης, Μονιάκης, Πετρόπουλος, Πίτσος, Ρουμπάκης, Σταυρακάκης, Σφακιανάκης, Ταραλίδης, Μπαρκαουάν, Ντρούλιτς, Σφακιανάκης, Γκάντσεφ, Γκέρμπερ, Νουαφόρ, Πόποβιτς, Σίμιτς, Γκάγκουλα, Λεοζίνιο.

Με αλλαγές για την πρόκριση Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το τι προηγήθηκε στο Αλκαζάρ. Είναι δεδομένη η επιστροφή στο αρχικό σχήμα των Σφακιανάκη, Σίμιτς ενώ ενδιαφέρον έχει για το ποιος θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τον Αντώνη Πετρόπουλο στην επίθεση αφού ο διεθνής επιθετικός είναι σίγουρο ότι θα αποτελεί την μια από τις δύο αιχμές του δόρατος στην επίθεση του ΟΦΗ. Ο Μπαρκαουάν θα πάει και πάλι στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Γκάγκουλα.

Φυσιολογικά ο Βόσνιος αμυντικός θα έμενε εκτός αρχικού σχήματος μετά την άσχημη εμφάνιση την Κυριακή ωστόσο ελλείψει άλλου αμυντικού θα ξεκινήσει. Στην άμυνα δεξιά θα παίξει ο Σταυρακάκης, αριστερά ο Πίτσος και στο κέντρο οι Γκέρμπερ, Ταραλίδης, Σφακιανάκης και Σίμιτς.