Τεράστια πρόκριση στα πέναλτι για τον Εργοτέλη κόντρα στον ΟΦΗ

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα γκολ αποβολές πέναλτι, παράταση, ο Εργοτέλης πήρε μια σπουδαία πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ στα πέναλτι επικρατώντας με 4-3.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν τεράστιες ευκαιρίες στο σκορ, ωστόσο σημειώθηκαν δύο τέρματα. Πιο συγκεκριμένα ο Εργοτέλης που είχε κλειστεί πίσω και είχε αφήσει τον ΟΦΗ να πάρει την κατοχή της μπάλας, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με ένα τρομερό γκολ του Μπουτσάκη,  κάνοντας το 1-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν έφυγαν στην αντεπίθεση, όμως το σουτ του Έφορντ πέρασε λίγο έξω από την εστία του Σωτηρίου.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε και παρότι έμεινε με δέκα παίκτες, λόγο της αποβολής του Κουτσιανικούλη με απευθείας κόκκινη σε σκληρό φάουλ του Οικονόμου, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43ο λεπτό, όταν ο Νέιρα ανατράπηκε από τον Οικονόμου, με τον Αργεντίνο να αναλαμβάνει την ευθύνη και να στέλνει την μπάλα στην εστία του Κατσιμήτρου κάνοντας το 1-1 που ήταν  και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα γκολ που θα τους δώσει προβάδισμα για την πρόκριση, με τον ΟΦΗ να φτάνει μια ανάσα από αυτό, όταν ο Πέρσον κέρδισε πέναλτι με τους “κιτρινόμαυρους” να διαμαρτύρονται έντονα στον κ. Κουτσιαύτη, ωστόσο ο Κατσιμήτρος έπιασε το πέναλτι του Νέιρα κρατώντας το 1-1.

Ο ΟΦΗ λίγα λεπτά αργότερα, κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι, με τον Ποτουρίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας έτσι οι “ασπρόμαυροι” δύο πέναλτι σε ένα παιχνίδι.

Εφόσον ο ΟΦΗ έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τα χαμένα πέναλτι, ο Εργοτέλης κράτησε και κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, παραμένοντας έτσι το 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουτσιαύτη στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης και πάλι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και είχε την κατοχή, χάνοντας μάλιστα και τεράστια ευκαιρία με τον Σάσι να αστοχεί από κοντά με το κεφάλι μετά από σέντρα του Κυριακίδη. Στην συνέχεια απείλησε ο Εργοτέλης με τον Ροβίθη, χωρίς να βρει στόχο με αποτέλεσμα να λήξει χωρίς αλλαγή η πρώτη παράταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, οι δύο ομάδες έμειναν από δυνάμεις, όπως ήταν φυσικό, και έτσι δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες στις δύο εστίες με τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη να λύνουν τελικά τις… διαφορές τους στα πέναλτι.

Στα πέναλτι ο Εργοτέλης ήταν πιο εύστοχος και πήρε την πρόκριση με 4-3.

 

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook